hjerte

Terapi

Psykoterapi – Hypnose – Mentaltræning

Hvorfor gå i  terapi?

Der kan være flere grunde til at starte i terapi.

Nogle står midt i en livskrise og har brug for hjælp til at få struktur på tankerne, få støtte i det følelsesmæssige kaos og hjælp til at finde retning.

Andre har brug for en terapeut til at få sparring, støtte og værktøjer til at bryde uhensigtsmæssige mønstre i hverdagen og skabe mere af det i livet, som de ønsker sig.

– og andre igen, har båret dyb smerte med sig igennem livet og har brug for hjælp til at bryde de mønstre og forsvar, de har opbygget og få forløst de traumer, som sidder i krop og nervesystem.

Terapiens udgangspunkt er samtale, hvor man kan tale om sine tanker, følelser og adfærd. Terapeuten vil stille spørgsmål for at udforske og udfolde din problemstilling fra nye vinkler, så du får nye perspektiver og indsigter. Terapi er en metode til at blive mere bevidst om dig selv og dine mønstre, hvor du gennem denne bevidsthed kan begynde at træffe nye og bedre valg i dit liv.  

En forudsætning for et godt forløb, hvor klienten kommer i mål med sin forandring, er en god kemi mellem terapeut og klient. Følelsen af tryghed og professionel omsorg er en væsentlig faktor for, at klienten tør være åben, og der derved gøres plads til forandringen.

Enkelt session eller forløb?

At investere i dig selv og din egen udvikling er den mest kærlige investering, som du kan foretage. Når du udvikler dig personligt, vil det påvirke dit selvbillede, din måde at være i verden og dit samspil med andre – og dermed også hvad der bliver muligt for dig at skabe i dit liv. Det er en investering i din fremtid.

Jeg tilbyder forskellige muligheder, alt efter dit ønske og behov:

 • Enkelt terapi-session 1:1
 • Forløb 5 terapi-sessioner 1:1
 • Unge og studerende 15 – 24 år, 2 eller 4 terapi-sessioner 1:1

Er du i tvivl om terapien er noget for dig eller du blot har behov for en enkelt session, kan du vælge at booke en enkelt terapi-session direkte i min kalender. Hvis du efter den første session ønsker at konvertere til et forløb er dette stadig muligt til rabatprisen.

For at sikre et optimalt behandlingsforløb, hvor vi arbejder med din problemstilling og målsætning, tilbyder jeg et forløb på 5 sessioner (klippekort). Når du investerer i et forløb får du:

Når du har investeret i dit forløb, får du tilsendt en bookingkode på mail. Denne kode skal du bruge, når du efterfølgende booker dine tider i min kalender. 

Klippekort skal bruges indenfor 12 måneder. 

Det er mest optimalt for dit udbytte af sessionerne, at du booker tid til de første sessioner med 7 til 14 dage mellem hver session. Herefter kan vi vurdere intervallet mellem sessionerne i forhold til dit behov.

Såfremt noget teknisk driller dig eller du har spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til mig her.

Afbud / udeblivelse

Vi kan alle blive forhindret.

Du kan selv afmelde din tid op til 36 timer før den aftalte tid. Når du booker din tid online i min kalender, modtager du en bekræftelse på e-mail. I denne e-mail er der mulighed for at afmelde tiden. Du finder knappen “afmeld din tid” nederst i mailen.

Ønsker du en anden tid, kan du herefter booke en ny tid i min kalender.

Refusion er ikke mulig, hvis du melder afbud mindre end 36 timer før den aftalte tid eller udebliver fra din aftalte tid.

Afbud pr. e-mail eller sms er først accepteret, når du har modtaget en bekræftelse fra mig på, at afbuddet er modtaget.

 • Enkelt session
 • $ 1.300,-
  Engangsbeløb
 • Til dig som ønsker en enkelt session

  eller

  til dig som vil starte med en enkelt session, før du beslutter dig for et evt. forløb.

 • Unge og studerende
 • $ 2.200,-
  1.100,- pr. session
 • 2 sessioner til dig mellem 15 og 24 år

  Når du har investeret i dit forløb, får du tilsendt en bookingkode på mail og link til booking i min kalender.

 • Online kursus
 • $ 2.500,-
  ``Nøglen til indre ro og skaberkraft``
 • Transformerende onlineforløb

  Du kan arbejde med dette hvor og hvornår du ønsker

  4 moduler i en blanding af tekst, videoer, arbejdsark, reflektionsopgaver og hypnoselydfiler:

  Læs mere om onlineforløbet her:

 • Online forløb
 • $ 777,-
  ``Taknemmelighedens Magi``
 • 30 dages transformerende onlineforløb, hvor jeg guider dig mod at leve et mere opfyldende og glædesfyldt liv gennem daglige små træninger og refleksioner.

  30 taknemmelighedstræninger + Daglig trin-for-trin guide i dagens træning + Facebookgruppe til sparring + mere…

  Forløbet starter 1. maj 2024

   Læs mere her om dette skønne onlineforløb 

hjerte

Referencer

Tidligere klienters oplevelse og udbytte af terapien

"Taknemmelighedens Magi": Tak fordi du stiller dig selv til rådighed og med dit FANTASTISKE "Taknemmelighedens magi" er med til at åbne min bevidsthed om netop magien ved taknemmeligheden. Du har en ganske særlig evne til at formidle, med blidhed og autenticitet ❤️TAK TAK TAK - fordi du kom forbi min vej i dette liv.

Dorthe

"Selvom det også er lidt skræmmende, hvad der bliver åbnet op for, er et besøg ved Charlotte er en fantastisk oplevelse med en helt enorm effekt. De bedste anbefalinger fra mig."

Claus

"Det har virkelig været en game changer for mig at være i terapi hos dig. Det at du sætter dig selv så meget i spil, er virkelig inspirerende og det gør det meget håndgribeligt for mig. Jeg har fået det, som jeg virkelig har manglet i tidligere terapiforløb, nemlig nogle helt konkrete og spændende værktøjer at arbejde med derhjemme. Jeg føler, jeg har rykket mig enormt langt allerede, men der er selvfølgelig et stykke vej at gå endnu, og jeg er klar på at arbejde videre derhjemme med de redskaber, jeg har fået med fra dig. Tusind tak for dig, du gør et helt fantastisk arbejde, og du har gjort en kæmpe forskel for mig”.

Kristine

"Charlotte er sød og virkelig dygtig. Det var en rigtig behagelig oplevelse, både samtalen vi først havde og hypnosen bagefter. Jeg følte mig i trygge hænder. Jeg gik hjem derfra superglad, med ny energi og motiveret til at gøre en masse ting anderledes i mit liv."

Lotte

"Efter flere år med angst, er jeg nu begyndt at se lysere på tingene. Det har været godt at få sat ord på tanker og handlinger, finde redskaber til at håndtere dem, samt at finde årsagen til min angst. Det har været en lærerig rejse hvor jeg er blevet klogere på mig selv."

Ulla

"Jeg før gået til psykolog og hypnose og psykoterapi, men aldrig med nogen virkning. Da jeg kom til min første session psykoterapi hos dig mærkede jeg hurtigt, hvor forstående og medfølende du er og top professionel samtidig. Jeg kan allerede mærke at du har givet mig rigtig meget og for første gang nogensinde hos en terapeut så glæder jeg mig til at komme igen. Jeg har ikke ikke ord for hvor meget jeg sætter pris på dig og din helt vanvittigt dygtige og professionelle rådgivning. Du virker enormt forstående og empatisk. Du den bedste psykoterapeut jeg nogensinde har kendt."

Jan

"Vil bare sige dig tusinde tak for den mulighed jeg fik for en session med dig. Det var en rigtig god oplevelse for mig. Dit behagelige tillidsvækkende væsen og din blide stemme er ikke mindst en del af oplevelsen. Effekten er heller ikke udeblevet – jeg føler mig overskudsagtig og jeg fik en tilbagemelding i dag om, at jeg udstrålede en ro, han ikke længe havde set hos mig – og han vidste ikke, at jeg har været hos dig!"

Nicole

"Jeg ville lige give dig en lille opfølgning, da jeg nu har været ude og flyve hele 3 gange siden vi sidst snakkede sammen, og det er bare gået så godt! Jeg er stadig ikke tryg ved at flyve, men jeg har fundet ud af at håndtere angsten og gribe fat i den og ikke lade den fylde. Det fungerer godt for mig, og jeg er ikke længere nervøs i dagene op til en flyvning og har det også ok på selve dagen. Det er en kæmpe sejr for mig og jeg er så glad!"

Clara

"Jeg har i mange år spist på følelser og efter utallige slankekure og en vægt der bare steg og steg kontaktede jeg Charlotte. Jeg vidste i forvejen alt om hvad der var godt og skidt at spise, men jeg modarbejdede mig selv og dulmede min uro med mad. Via hypnose kom jeg helt tilbage til utryghedens rod og fik redskaber til at tage vare på mig selv og give mig selv omsorg og tryghed. Siden er min vægt gået lige så langsomt nedad, helt uden kur. På 2 måneder er der tabt 7 kg og jeg har ikke længere trang til at dulme mig med mad. Jeg har fået langt mere ro indeni. Tak Charlotte, det har været helt fantastisk for mig!"

Heidi

"Hypnosen har hjulpet fantastisk med hensyn til at turde tale i sammenhænge med mennesker, jeg ikke kender. Jeg har været til flere arrangementer, hvor jeg både kommer med spørgsmål og udtaler mig uden problemer, om noget jeg kan bidrage med. Jeg var også i retten, og det gik virkeligt godt: ingen pinlige episoder med stammen eller lignende. Derudover skal jeg synge solo i en sang i vores revy! Tak for hjælpen!"

Lisbeth

"Jeg havde 4 sessioner hos Charlotte fra 2. januar 2015 med henblik på rygestop – er stadig røgfri her efter 4 år – det har ikke været svært og jeg kan anbefale det – Charlotte er fantastisk dygtig. Et bedre liv og kan nu dufte og smage på foråret.. Alle pengene værd!"

Liselotte

"Jeg har siden folkeskolen lidt rigtig meget af eksamensangst. Jeg har haft søvnbesvær, mavepine, kvalme, ingen appetit og igen overskud, jeg har faktisk ikke kunne holde ud at være i min egen krop flere uger inden en eksamen. Da jeg skulle til den afgørende eksamen på den uddannelse, jeg havde drømt om i 9 år, besluttede jeg at kontakte Charlotte. Det var en helt fantastisk oplevelse og jeg følte mig fuldstændig afslappet og tilpas. Jeg gik derfra helt afslappet, rolig og med en god fornemmelse i maven! 2 dage efter gik jeg til eksamen og bestod! Dagen efter skulle jeg holde et oplæg om min eksamen for 40 mennesker, jeg rejste mig op og fortalte om min eksamen uden overhovedet at være nervøs eller bruge mit stikordspapir, det har jeg aldrig prøvet."

Christina

"Jeg var ved dig fire gange, og hver gang fik jeg det bedre og bedre. Du har givet mig teknikker til at tackle de udfordringer, som jeg engang havde. Jeg kan mærke glæden komme frem og især min selvtillid. Jeg er en mere åben person – nu tør jeg stå frem for en flok mennesker som jeg aldrig nogensinde har turde, men nu gør jeg det bare. Jeg ville takke dig tusind mange gange, for alt det du har gjort for mig, du har gjort så jeg kan leve trygt inde i mig selv og for mig selv!"

E.

"Jeg kan ikke finde ord for, hvor glad jeg er for at have været til terapi hos dig. Jeg stod et sted i livet, hvor det hele bedst beskrives som en indre uro, som fik kroppen til at reagere fysisk på den stress jeg var i. Jeg havde svært ved at sige fra og reagere på udefrakommende støj fra andre mennesker og ikke mindst hvordan kunne jeg blive den far jeg gerne ville være og få indre styrke. Det har været et meget behageligt forløb, hvor jeg følte mig i sikre hænder og slappede af i det hele. Jeg mærkede allerede tydeligt forandringen første gang ved at jeg havde en helt anden psykisk styrke og jeg er vokset tydeligt fra gang til gang. Jeg står i dag med et helt andet selvværd. Mine omgivelser kan tydeligt mærke en forskel. Det er simpelthen noget af det vildeste jeg har prøvet i livet og er bare så glad over, at jeg valgte dig som terapeut."

Henning

"Jeg har siden barndommen haft en forfærdelig angst for nåle. Jeg har tidligere haft voldsomme panikanfald i forbindelse med blodprøvetagning, hvor jeg enten har besvimet, kastet op eller på andre måder handlet fuldstændig ukontrolleret. Charlotte har en utrolig god menneskeforståelse, og vidste hele tiden hvilke spørgsmål hun skulle stille. Jeg var forud for mit besøg hos Charlotte ikke specielt overbevist om at hypnose ville have nogen effekt. Men dagen efter gik jeg op på sygehuset, og fik taget 4 blodprøver. Jeg havde stadig brug for at have min mand med mig, men sad stille i stolen og fik det overstået, hvilket er et meget stort skridt for mig. Jeg vil helt klart anbefale Charlotte til andre der har problemer i forhold til angst."

Sille

"Efter min første session med dig, var jeg stadig lidt bekymret for min reaktion, hvis jeg skulle ende med at stå overfor en slange. Inden jeg tog afsted, havde jeg testet mig selv ved bl.a. at se videoer (hvor jeg ikke gik i panik) og efterfølgende også ved at holde min lillebrors plastikslange. Det gjorde jeg uden de store problemer, selvom den selv samme slange tidligere havde fået mig til at græde og hyperventilere. På min rejse skulle vi gå gennem et marked, hvor der var massevis af slanger i bure langs stien, vi skulle gå på. Mine håndflader blev ganske vist lidt fugtige, men ellers klarede jeg den!!! Tusind tak for din hjælp, den var med til at gøre min rundrejse væsentlig lettere, fordi jeg ikke konstant skulle fravælge aktiviteter af frygt for at møde en slange."

Marlene

"Det har været en helt speciel og fantastisk oplevelse at overgive sig til noget andet end bare længere angstforløb og samtaler med psykolog med flere. De 3 besøg hos dig har rykket min søn meget langt i forhold til at kunne finde sig selv igen, og selvom der stadig hver dag dukker bekymringer op, så bliver de håndteret på en helt anden måde. Hans overskud er blevet så meget større. Han kommer med en frisk bemærkning, smiler meget mere og har fået appetitten tilbage.
Din anerkendende tilgang til ham har virkelig givet ham et boost. Selvom man næsten ikke tør tro for meget på det, så har vi de sidste 3 uger haft en helt anden dreng, og det føles nærmest som et lille mirakel. Det er hårdt og opslidende for alle i familien at leve med angsten som nærmeste makker, så vi er meget meget lettede og glade. Mange tak, Charlotte."

Vivi

"Nu er jeg i mål! Det er en fantastisk følelse! En følelse jeg kan takke dig for, at jeg har fået. Tusinde tak fordi, at du hjalp mig med, at finde ind til det, der skabte en blokering for mig. Tak fordi du har givet mig redskaber til at komme videre og ud af min angst. Jeg var så glad for, at komme hos dig. Det var trygt og rart, at være hos dig. Kan nogle gange savne det helt! Hvis jeg en dag oplever endnu en blokade i mit liv, så ved jeg helt bestemt hvem jeg skal kontakte!"

Julie

"Jeg har desværre ikke fået skrevet tilbage til dig mht mit forløb hos dig for et par år siden. Det gør jeg nu og har været meget glad for det. Både imens, men også efter, hvor det blev tydeligt, at der var flere steder, hvor jeg ikke var berørt af autoritetstro, som tidligere. Når nogen puster sig op, noget der før skræmte mig, smiler jeg med lethed og tænker spontant på, hvilken form for omsorg de kan have brug for? Det er en stor lettelse at få et fastkørt sted byttet ud med kærlig omsorg."

Anette

"Jeg er og har været rigtig glad for det hypnoseforløb jeg har været igennem. Det har virkelig hjulpet! I går var jeg fx i København, hvor vi skulle tage toget osv derind. Førhen ville jeg have haft masser af bekymringer og negative tanker omkring det, men jeg havde ingen af delene. Det var virkelig rart for en gangs skyld bare at nyde dagen sammen med min familie, uden nogle bekymringer overhovedet. Jeg kan også sove ude uden bekymringer og dårlige tanker. Jeg er så taknemlig for at det her kunne ske, og at det har hjulpet så meget som det har. Jeg har virkelig taget de ting vi har snakket om til mig, og brugt dem hvis jeg har fået symptomer for et angstanfald. Jeg har været så glad for forløbet og din hjælp!"

Nicoline

"Nu er det snart 1 år siden jeg var hos dig i hypnosen og fik vejledning til at give slip, blive bedre til at tage imod. Jeg har alt i alt rykket mig MEGET det sidste år – til det positive og dette har været ved hjælp af din hjælp. Jeg er blevet meget stærkere i min personlighed, hvem jeg er og hvor mine grænser er. Jeg har lært at slappe mere af og jeg har lært det er okay at være mig. 
TUSIND TAK!! Du er et rart, forstående, ikke dømmende mennesker der står klar med åbne arme, til at lytte, vejlede og hjælpe."

Winnie

"Jeg synes lige jeg vil fortælle dig, hvor godt det har været for mig at have været i et forløb hos dig.
Jeg bruger virkelig mange af de ting og værktøjer som du har givet mig. Faktisk bruger jeg dem hver eneste dag. Jeg har opdaget at jeg ubevidst siger nogle ting til mig selv, når der er nogle dumme tanker i mit hoved, samtidig med at jeg bruger åndedræts øvelserne hver dag.
Det er fantastisk, jeg er bare så glad for det her, det hjælper mig virkelig.En kæmpe stor tak til dig."

Gitte

"Min datter har været forbi dig, hun kæmpede med angst og lavt selvværd, hun gik ikke i skole, men klarede eksamerne her til 9. flot alligevel. Jeg kunne mærke noget på hende allerede dagene efter hun var forbi dig. Hun begyndte at blomstre og gøre noget ud af sig selv, og har det meget bedre med den hun er. Jeg, som mor, er dybt taknemlig for den hjælp og fremgang jeg kan se, som du har været med til at frembringe. Tusinde tak endnu engang."

Luise

"Jeg har det rigtig godt. Jeg bruger dine teknikker i min hverdag, og det fungerer godt. 
Jeg har stort set aldrig tankemylder mere. Hvis jeg har bruger jeg at sige til mig selv, lad den bare suse fordi. Jeg bruger faktisk også den med min egen have. Også kærlighedssproget. 
Så synes jeg har fået noget godt med på min vej fra dig."

Gitte

"Allerede efter den første session hos dig, kunne jeg mærke en forskel. Selvom jeg på det tidspunkt og gennem hele mit arbejdsliv, dagligt havde meget kontakt til mennesker, var jeg gennem flere år begyndt at lukke mig inde, når jeg var hjemme. Selv mine bedste venner kunne ikke få mig ud. Dagen efter vores samtale var jeg tilstede i nuet, og kunne igen være steder med mange mennesker. Mine omgivelser sagde, at de kunne mærke forskellen, så selvom jeg havde gået i for mange år uden at søge hjælp, kom forandringen med det samme. Du er meget behagelig at tale med, og jeg har altid fået den hjælp som jeg har haft brug for til de udfordringer som jeg har haft."

Christian

"Det er efterhånden længe siden jeg lå på din briks og fik verdens bedste hjælp. Derfor synes jeg lige du skulle have en lille hilsen og en lille status fra mig. Egentlig er der bare en jeg gerne vil vise dig – det er ham her:(og her i mailen er der det SØDESTE billede af en lille smilende fyr og hans stolte, glade og ligeså smilende mor) Han er det bedste der er sket og det er fordi du hjalp mig, at jeg er mor til ham! Så tusinde tak fordi du var der og tog imod mig og hjalp mig igennem alt det jeg kæmpede med! Jeg er gladere end nogensinde og vi er den bedste lille familie!"

Julie

"Jeg har vildt meget energi, suser rundt med et smil på læben! Mit motto har været: JEG KAN…..!
Jeg har ikke haft negative tanker, lidt tvivl ind imellem men, JEG KAN!
Det er helt sikkert du har gjort en kæmpe forskel for mig! Jeg er dig meget taknemmelig for at du har givet mig forståelse for hvad det er, der foregår i ”bolden” på mig. Kan ikke takke dig nok, og glæder mig til vi ses igen."

B.

"Min søn har været hos dig grundet hash-misbrug, dårlig selvværd, overvægt, havde ikke modet til at klare modgang. Han fik efterfølgende en fritidsjob, han har været clean i 5 mdr, er begyndt at træne hver dag, følger en kostplan, har fået sig en coath vedr. vægttab og motion. Er i dag en glad knægt med mod på tingene og tager selv ansvar og gir ikke så hurtigt op.
Jeg er ikke i tvivl om at alt det her, skyldes rigtig meget de par gange han var forbi hos dig og fået behandling. Jeg er dybt taknemlig på hans vegne, KÆMPE ros til dig."

Luise

Gratis materiale til dig

Her kan du kvit og frit hente mine to e-hæfter og skabe retning og fokus for året.

Mit bedste år 2024

Det er DIT ansvar at skabe gode dage for dig.

Dette e-hæfte hjælper dig til at skabe bevidsthed, fokus og retning omkring, hvad du ønsker og hvor du vil hen.

Målet er at skabe det bedste år 2024

Farvel 2023

Sådan skaber jeg et fantastisk år 2024

Vores bedste kæresteår 2024

Det er JERES ansvar at skabe det sammen.

Dette e-hæfte hjælper jer til at skabe bevidsthed, fokus og retning for jeres parforhold.

Den lægger op til dybe samtaler, hvor I italesætter værdier, ønsker, behov og lærer hinanden endnu bedre at kende.

Målet er at skabe en fælles retning for 2024

Farvel 2023

Sådan skaber vi et fantastisk år 2024

Intimitet og seksualitet