u

hjerte

introtolkning 

Til dig, som er nysgerrig

Den numerologiske introtolkning er til dig, der er nysgerrig på numerologien. Måske er du draget af den, men alligevel skeptisk. Måske vil du bare gerne vide, hvad din fødselsdag og dine navne kan fortælle om dig. Eller måske vil du gerne se mig an som numerolog, inden du bestiller et navneskifte.

Intro tolkningen er en sammenfatning af de mest dominerende vibrationer i din fødselsdag og dine navne. Jeg kigger på din sjæls grundlæggende energi (din essens), dine navneenergier og dit samlede numeroskop, som kan give en forståelse af dine tanke- og handlemønstre, hvorfor du igen og igen oplever de samme udfordringer på bestemte livsområder, samt indsigt i hvorvidt dine navne støtter op om det, som du er kommet hertil for at udleve. Jeg kigger på dine primære livsformål, livslektioner og dit livstema.

Afslutningvis kigger jeg på på din livsrytme og det generelle tema for den periode, som du står i lige nu. Jeg kigger endvidere ind i dine unikke årstalsrækker med fokus på dit forgangne og dit nuværende år og beskriver de tematikker og energier, som ligger til dig her.

 

Book en tid i min kalender til en numerologisk introtolkning. Din tolkning laver jeg til dig på skrift og du modtager denne som en PDF på din mail senest på dagen, hvor du har reserveret tiden i min kalender.

Det betyder, at tiden du har reserveret ii min kalender ikke kræver dit fysiske fremmøde. Tiden du booker i. min kalender, er blot for at du er registreret hos mig og en deadline for, hvornår du senest vil modtage din tolkning på mail. 

Såfremt du, efter din introtolkning, føler dig kaldet til en numerologisk navneskiftesession og booker tid til denne senest 4 måneder efter din introtolkning, da fratrækkes din investering for denne session.

  • Den numerologiske introtolkning
  • $ 500,-
    mail session
  • Er du nysgerrig på numerologien og hvad vibrationerne i din fødselsdato og navne fortæller om dig, så er denne into tolkning et fint sted at starte. Du får en tolkning af de dominerende vibrationer i din fødselsdato, dine nuværende navne og dit numeroskop. Jeg kommer også ind på dine primære livslektioner og livsformål samt hvor du er i dit liv lige nu. Du modtager tolkningen på skrift via mail.