hjerte

Mediyoga

I hjertet af Kolding

Kom ind i den skønne energi

Et pusterum i hverdagen med tid til dig.

Det vil være en stor glæde, at have dig med på et af mine fysiske MediYoga-hold i mit lokale i hjertet af Kolding. Her vil du opleve den skønne energi, roen, nærværet, fællesskabsfølelsen, effekten af MediYoga’en, de syngende meditationer og mantraer.

På yogamåtten træner vi bevidstheden og nærværet, at være tilstede i nuet med kontakt til kroppen og dit åndedræt og dermed også en træning i, at sætte tanker om fortid og fremtid på “pause” for en stund.

Når vi træner bevidstheden og nærværet, bliver vi langsomt bedre til at håndtere det, som kan kan være svært og som skaber modstand i os. Vi opbygger vores relation til os selv og bliver bedre til at møde både os selv, andre og livsomstændigheder fra et kærligere sted.

Jeg har selv erfaret hvordan yoga og meditation har bidraget positivt i mit liv. MediYoga har bidraget til en større indre ro, mere overskud i hverdagen og en mental styrke samtidig med, at det har haft en positiv kropslig og sundhedsmæssig effekt.

For mig har det været helt naturligt at integrere denne skønne og rolige yogaform, og dermed kroppen, i mit terapeutiske arbejde, da kroppen gemmer på mange fortællinger og hele tiden kommunikerer til os. Når du lærer at lytte til kroppen, når den hvisker til dig, kan du forebygge, at den begynder at larme.

Jeg har valgt at blive MediYoga instruktør, da jeg oplever, at denne yogaform kan bruges af alle, uanset alder, køn og baggrund. Yoga’en bidrager til at skabe mere ro, glæde, nærvær og forståelse for sig selv, så vi også bedre kan “rumme” verden omkring os. Jeg oplever, at denne rolige yogaform er særlig god for mennesker, som følelsesmæssigt er udfordret eller belastet i form af angst, stress, uro og tankemylder eller har fysiske begrænsninger fra f.eks. smerter og sygdom.

Jeg har plads til 8 deltagere på et hold. Holdstart forudsætter mindst 4 tilmeldte deltagere i forhold til dynamikken på holdet og tiden jeg afsætter. Jeg forbeholder mig retten til at aflyse et hold ved mindre end 4 tilmeldte deltagere.

Når du har tilmeldt dig et hold modtager du en bekræftelse på mail. (Tjek evt. om mailen havner i din reklame-post, det sker somme tider).

Jeg har yogamåtter, tæpper og puder til rådighed.  Du møder op i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i og evt. medbring en flaske vand. Du er velkommen til at møde 15 minutter før yogatimen, hvor du kan nyde en kop te eller kaffe.

Jeg guider dig blidt og kærligt igennem yoga-sessionen.

Er du forhindret i en mødedato, må du gerne give pladsen denne dag til en “stand-in” (din partner, ven/veninde, nabo, kollega – blot informer mig om dette) eller, såfremt jeg har plads, deltage på af de andre hold i samme uge.

Du kan se mine hold og tilmelde dig herunder.

Prøvetime tilbydes til dig, som gerne vil prøve en MediYoga-session hos mig inden du evt. tilmelder dig et hold.

Der er mulighed for en prøvetime for nye interesserede – send mig en mail, hvis du ønsker en prøvetime. Jeg tilbyder prøvetime på nuværende hold, såfremt jeg har en ledig yogamåtte. Er der mange, som spørger på prøvetime, så afholder jeg gerne en yogasession med dette formål.

Tilmeld hold

 • Eftermiddagshold mandage
 • $ 625,-
  Engangsbeløb
 • Uge 22 – 26 2024
  Mandage kl. 17:00 – 18:30
  Opstart mandag 27. maj 2024

  5 x 1,5 time

 • Formiddagshold tirsdage
 • $ 625,-
  Engangsbeløb
 • Uge 22 – 26 2024
  Tirsdage kl. 9:30 – 11:00
  Opstart tirsdag 28. maj 2024

  5 x 1,5 time

 • Eftermiddagshold tirsdage
 • $ 625,-
  Engangsbeløb
 • Uge 22 – 26 2024
  Tirsdage kl. 17:00 – 18:30
  Opstart tirsdag 28. maj 2024

  5 x 1,5 time

 • FORDYBELSESDAG med afsæt i MediYoga'en
 • $ 349,-
  7. april 2024 kl. 10:00 - 14:00
 • Jeg guider dig kærligt igennem øvelserne med god tid til at opnå dybde og nærvær. Vi praktiserer MediYoga-øvelserne i længere tid end i mine almindelige 90 minutters sessioner. En indadvendt proces, som er meditativ og hvor du i din egen stilhed skaber kontakt til dig selv og din krop. Du trænes, og bliver måske udfordret, i din værenstilstand.

  Jeg har yogamåtter, tæpper, puder m.v. til rådighed.

  Der vil være kaffe/te/vand samt frugt/snacks.

hjerte

Referencer

Deltagere på mine MediYoga-hold udtaler:

Så tilfredsstillende at være til yoga hos Cocco Sofie. Dejlig atmosfære, dejligt lokale, dejligt at der er alt, hvad du får brug for (man skal bare komme med sig selv ;), dejligt at komme helt ned i ro - og selvfølgelig en dejlig Cocco Sofie 😉 Halvanden time er pludselig gået, og man går afstresset derfra.

Vinnie

Jeg har deltaget på to MediYogahold i sommeren/efteråret 2023 og har virkelig nydt det! Det har givet mig et mentalt frirum og god træning, og jeg har nydt kombinationen af yoga og meditation. Man føler sig med det samme velkommen i rummet hos Cocco Sofie, med små hold, og en stille god stemning og atmosfære.

Susanne

Jeg startede med MediYoga hos Cocco tilbage i 2021 og har været en fast deltager på de ugentlige hold siden. Det var vigtigt for mig at finde en yogaform, hvor jeg på trods af en kronisk sygdom og de medfølgende fysiske begrænsninger kunne være med. Cocco har lært mig simple øvelser, som hverken behøver tage lang tid eller være besværlige, men gør en rigtig stor forskel for min daglige velvære, både fysisk og mentalt.

Janka

At komme hos dig til MediYoga giver ro til mit nervesystem, der er plads og tid til at mærke mig selv på godt og ondt og din måde at guide os igennem på er tryg og virkningsfuld.

Mireya

"Jeg søgte efter noget som kunne hjælpe mig med at finde en indre ro og connecte med mig selv igen efter en periode med stress. Det har jeg fundet via Medi yogaen hos Charlotte. Hun er fantastisk til at skabe rammerne som byder på ro og nærvær og øvelserne er nemme men utrolig effektive. De varmeste anbefalinger fra mig"

Dorthe

"Jeg var til min første Mediyoga time hos Cocco i går, og det er ikke sidste gang jeg kommer. Jeg mærkede i hele min krop, hvor jeg fik indre ro både i krop og tanker. Hvordan jeg med lette vejrtrækningsøvelser fik kontakt til en kropslig afspænding. Jeg fik derfra fyldt op med taknemmelighed og kærlighed."

Susanne

"Jeg oplever en større ro i mig efter jeg er startet til mediyoga og øvelserne er virkelig gode for min ryg og også tak for din blide, kærlige guidning. Glæder mig til det bliver tirsdag igen."

Line

"Jeg var opløftet da jeg kom hjem efter yoga timen hos dig sidst, det var skønt!"

Christina

"Mange tak for et par dejlige oplevelser med medi yoga. Du er en af de bedste yogalærere, jeg har været hos. Siden jeg tog uddannelsen i 2004-2005 har jeg virkelig haft svært ved at finde en underviser, der kan få mig til at glemme at analysere på, hvad der bliver sagt og ikke ligge/sidde og tænke “Arh, det der ville jeg have sagt anderledes” ? Hos dig var jeg bare i nuet hele vejen igennem. Det har været så godt!"

Anne Mette

"Jeg nyder, at yoga og meditation kan forenes ved, at kroppen udfører blide, men effektive øvelser mens tankerne får ro. Der er en dejlig rolig stemning i lokalet."

Pia

"Da jeg første gang tilmeldte mig til mediyoga, vidste jeg egentlig ikke så meget om det. Jeg blev meget positiv overrasket over hvor dejligt det er, det giver en fantastisk ro og velvære i krop og sind kan kun varmt anbefale at prøve det. Jeg har tilmeldt mig for 3 gang."

Susanne

"Jeg har på grund af en kronisk sygdom været nødt til erkende at jeg ikke længere kan være så fysisk aktiv, som jeg i mange år har været vant til. Jeg er derfor begyndt at koncentrere mig om min mentale sundehd i stedet for. Mediyoga har vist sig at være den helt rette kombination af enkle yoga- og åndedrætsøvelser der giver ro i både sindet og kroppen. Åndedrætsøvelserne bruger jeg også meget i hverdagen, hvis jeg har brug for at slappe af og få samlet energi. Charlotte er en dygtig underviser, hendes stemme er meget beroligende og utrolig rar at lytte til. Glæder mig til hver mandag."

Janka

"Jeg er så glad for at Medi Yoga er blevet en ugentlig lease for mig .Jeg lader mig guide ind i et fantastisk afslappende rum inde i mig – som jeg ikke før har fundet . Så hvis man skal forkæles , så vil jeg klart sige forær‘ dig selv denne positive helle."

Doris

"Jeg har nu gået til Mediyoga hos Charlotte siden efteråret 2021 og jeg må sige at både jeg og min krop ELSKER DET! Charlotte er helt igennem fantastisk! Jeg vil anbefale alle at tage et snut forbi og prøve hendes mediyoga. Man vil ikke fortryde det! Mediyoga for mig, giver mig en balance i krop og sjæl, da jeg har en kronisk sygdom kaldet fibromyalgi er det yderst vigtig at have den balance og få ro på centralnervesystemet som er det der er ramt af sygdommen. Og det giver mediyoga mig, så det er mine varmeste anbefalinger jeg kan give. Tak for dig Charlotte!"

Pia