hjerte

Numerologi

Den Klassiske Numerologi 

Kære dig, som har klikket dig ind på siden her – hvor er det skønt med din interesse for numerologien. Siden er under opbygning – kig ind om nogle dage, så er indholdet muligvis kommet op på siden. Du kan dog allerede nu booke tider fra november 2023.

kh Cocco Sofie 🌸

 

Alt i universet er energi, dvs. at alt vibrerer med en bestemt frekvens. 

Kvantefysikken har givet os mulighed for at måle og registrere, at alt er energivibrationer og denne lærer os, at alt er forbundet fordi alt er energi og energier påvirker hinanden. 

Ligesom en radio, som indstilles på en bestemt frekvens og opfanger et signal, så tiltrækker vi mennesker også, hvad vi er “stillet ind på”. Lige tiltrækker lige og det er loven om vibration og essensen i den universelle lov om tiltrækning. Alt er energi, alt er vibration. I hvert bogstav ligger der et tal og i det tal ligger en vibration.

Med bestemte navnevibrationer tiltrækker du bestemte livsomstændigheder, det er loven om tiltrækning. Når du opjusterer dine navnevibrationer med numerologi som guide arbejder du med loven om tiltrækning på det dybest mulige niveau.

 

Numerologi er en ældgammel videnskab, der går mange tusinde år tilbage i menneskets historie.  Numerologi er læren om at der i hver tal og bogstav ligger en vibration og deres indvirkning på os mennesker og vores liv. 

Numerologien handler om en matematisk udregning, der arbejder direkte med de universelle love; loven om tal, loven om tiltrækning og loven om vibration. 

Jeg er certificeret Klassisk Numerolog, som er en beskyttet titel, fra Instituttet for Numerologi. 

Der findes kun ét sandt numerologisk system, det originale vibrationssystem, også kaldet oldtidens numerologi, baseret på det kaldæiske alfabet. 

Den Kaldæiske numerologi er den ældste, mest avancerede og mest præcise numerologiform, ingen ved het præcist, hvor den stammer fra.

Viden om den Kaldæiske numerologi er gennem tiden udelukkende blevet videregivet til ganske få personer gennem mundtlig overbringelse fra mester til elev. Intet blev skrevet ned, da man frygtede, at nogen ville misbruge numerologien, da det er et kraftfuldt værktøj. Der findes ganske lidt oprindeligt nedskrevet materiale om den kaldæiske numerologi, kun kortere talbeskrivelser, der refereres til som “De gamle skrifter”.

Jeg er meget ydmyg i mit arbejde som numerolog og lysarbejder. Jeg arbejder individuelt med mine klienter og gør mig altid umage ved et navneskifte for at finde det bedste numeroskopmæssige match, som støtter mine klienter bedst muligt i forhold til klientens unikke essens og at tilgodese klientens ønsker bedst muligt. 

Numerologiske sessioner

 • Den numerologiske introtolkning
 • $ 359,- intropris
  mail-session ((pr. 1.1.2024: 600,-kr)
 • Er du nysgerrig på numerologien og hvad vibrationerne i din fødselsdato og navne fortæller om dig, så er denne into tolkning et fint sted at starte. Du får en tolkning af de dominerende vibrationer i din fødselsdato, dine nuværende navne og dit numeroskop. Jeg kommer også ind på dine primære livslektioner og livsformål samt hvor du er i dit liv lige nu. Du modtager tolkningen på skrift via mail.

 • Numerologisk navneskifte session
 • $ 3.800,-
  fysisk fremmøde eller online
 • En livsforandrende session. Vi gennemgår din essens, dine livsformål og livslektioner, dine navne og dit numeroskop, hvorefter du får et nyt harmonisk, højtvibrerende og støttende numeroskop, som er i harmoni med din essens og din sjæls mission og som støtter op om det, som du ønsker i dit liv.

 • Personlige numerologiske årstalsrækker
 • $ 500,-
  mail-session + lydfil
 • En udregning og tolkning af din årstalsperiode og årstalsrækker 10 år frem.

  Du vil modtage dine unikke årstalsrækker på mail sammen med en personlig indtalt mp3-lydfil.

 • Opfølgende personlig session efter navneskifte
 • $ 1300,-
  fysisk fremmøde eller online
 • En opfølgende personlig session omkring din proces og udrensning efter dit numerologiske navneskifte.

 • Navnesession til nyfødt
 • $ 1.900,-
  fysisk fremmøde eller online
 • Hvad skal den lille hedde?

  Giv dit barn de bedste forudsætninger med et harmonisk numeroskop, som støtter op om barnets unikke essens.

 • Numerologisk navneskifte-session til virksomhed
 • $ 2.900,-
  fysisk fremmøde eller online
 • Hjælp flowet i din virksomhed godt på vej ved at justere energien i din virksomhed

hjerte

Referencer

Tidligere klienters oplevelse og udbytte af numerologien

Tusind tak for en vildt spændende oplevelse! Jeg er imponeret over hvor fantastisk korrekt præcisering af mine grundlæggende og menneskelige egenskaber, du kan finde frem til ud fra mit navn og fødselsdag. Jeg er blevet så meget klogere på bla. mit livsformål og livslektioner. Det har været så spændende at få en forståelse for det liv, der er levet til nu og få en vished om, at fremtiden er fuld af muligheder og masser af nye veje. Dit stille kærlige væsen og din professionalisme gjorde at jeg følte mig set, tryg i dit selskab og fri til at stille alle de spørgsmål der kom til mig. Jeg er spændt på fremtiden med mit nye navn. Af hjertet tak ! Jeg kan varmt anbefale en session hos Cocco.

Hanne

Cocco Sofie har mine varmeste anbefalinger. Udover hun bare er et sødt, kærligt og empatisk menneske, med den smukkeste hjerteenergi, er hun også bare dygtig til det hun laver og gør det med den fineste etik. Jeg har fået lavet min første Numerologisk intro-tolkning og ærligt vidste jeg ikke hvad det var, jeg mærkede bare en nysgerrighed på mig selv. Jeg har siden jeg modtog tolkningen, læst den flere gange og er blæst bagover, hvor spot on tolkningen var. Jeg kunne kende mig selv i alt.Det var som om alle mine tidligere og nuværende udfordringer og dybeste tanker og måde at være i livet på, blev beskrevet så fint. Jeg er virkelig glad for at jeg gik med den nysgerrighed jeg mærkede og uden tøven giver jeg Cocco Sofie mine varmeste anbefalinger ❤️

Dorthe Lambæk

"Kære Cocco Tusind tak for din store hjælp i forbindelse med at jeg gerne ville vide mere ang. evt navneskifte. Jeg har lige fra vores første samtale følt mig set og hørt. Du har en helt unik, rolig og kærlig energi omkring dig. Du har blidt og grundigt fortalt mig alt omkring hvad det indebærer at skifte navn. Da jeg tog beslutningen om at sige ja til et navneskifte, hjalp du mig kærligt på vej. Alle kombinationer er blevet efterset en ekstra gang, og jeg har følt mig virklig tryg ved at ligge "min skæbne" og nye årsrækker i dine hænder. De bedste anbefalinger herfra. TAK for dig"

Vibecke

"Jeg har fået numerologisk rådgivning af Cocco Sofie, og det kan jeg varmt anbefale. Cocco Sofie er meget velforberedt og god til at gøre numerologi let forståelig. Jeg oplever, at hun gør sig meget umage, og hun er særlig god til at lytte ind til mine personlige ønsker. For mit eget vedkommende betød det, at jeg har fået bekræftet, at mit efternavn er godt til mig, og at det passer godt sammen med det fornavn, som jeg altid gerne har villet hedde”

Martin