hjerte

Numerologi

Den Klassiske Numerologi 

Alt i universet er energi, alt vibrerer med en bestemt frekvens. 

Videnskabeligt kan det forklares gennem kvantefysikken, som har givet os mulighed for at måle og registrere, at alt er energivibrationer og denne lærer os, at alt er forbundet, fordi alt er energi og energier påvirker hinanden. 

Vi har alle en vibration og du har din egen unikke frekvens. 

Ligesom en radio, som indstilles på en bestemt frekvens og opfanger et signal, så tiltrækker vi mennesker også, hvad vi er “stillet ind på”. Lige tiltrækker lige og det er loven om vibration og essensen i den universelle lov om tiltrækning. Alt er energi, alt er vibration. 

Med bestemte navnevibrationer tiltrækker du bestemte livsomstændigheder, det er loven om tiltrækning. Når du opjusterer dine navnevibrationer gennem numerologien, arbejder du med loven om tiltrækning på det dybest mulige niveau. 

Matematik er et universelt sprog og numerologien gør brug af matematikkens sprog på et vibrationsmæssigt plan og hvor vi arbejder direkte med de universelle love; loven om tal, loven om tiltrækning og loven om vibration. 

 

Den klassiske numerologi – en gammel visdom

Numerologi er en ældgammel videnskab, der går mange tusinde år tilbage i menneskets historie.  Numerologi er læren om, at der i hvert tal og bogstav ligger en vibration og deres indvirkning på os mennesker og vores liv. Ligesom i astrologien er hvert enkelt tal koblet op på et himmellegeme som repræsenterer forskellige energetiske påvirkninger og personlighedstræk.

Der findes kun ét sandt numerologisk system, det originale vibrationssystem, også kaldet oldtidens numerologi, baseret på det kaldæiske alfabet. Den Kaldæiske numerologi er den mest udbredte numerologiform i Danmark.

Den Kaldæiske numerologi er den ældste, mest avancerede og mest præcise numerologiform. Ingen ved præcis hvor gammel den er og ingen ved præcist hvor den stammer fra.

Viden om den Kaldæiske numerologi er gennem tiden udelukkende blevet videregivet til ganske få personer gennem mundtlig overbringelse fra mester til elev. Intet blev skrevet ned, da man frygtede, at nogen ville misbruge numerologien, da det er et kraftfuldt værktøj, der kan skabe store forandringer i et menneskes ydre og indre liv. Der findes ganske lidt oprindeligt nedskrevet materiale om den kaldæiske numerologi, kun kortere talbeskrivelser, der refereres til som “De gamle skrifter”.

 

Hvad kan numerologien?

Vi kan bruge numerologien til meget mere end at løfte vores vibration ved et navneskifte, bl.a. kan vi bruge den til at:

 • få en dybere forståelse af dig selv ved at dykke ned i de energier, som du har med fra din fødsel; din personlighed, potentialer, udfordringer, karma og skæbne, livsformål og livslektioner
 • få indblik i den generelle dags-, måneds- og årsenergi på verdensplan
 • Få indblik i din personlige dags-, måneds- og årsenergi
 • få kendskab til dine personlige mest gunstige datoer
 • finde optimale datoer til opstart af virksomhed, udgivelser af produkter, bryllupsdatoer m.v.
 • få en større forståelse for vores nærmeste og sågar vores kæledyr
 • forstå energien i vores bolig og evt. optimere denne, så den harmonerer med beboerne.
 • få lagt dine årstalsrækker og derigennem forstå de temaer, som overordnet vil udspille sig

At få lavet en numerologisk tolkning, hvor numerologen kigger på energivibrationerne i din fødselsdato og dine navne føles for de fleste, som en blanding af befrielse og provokation. Man føler sig set på en autentisk måde og det kan være både indsigtsfuldt, transformerende og få livet til at give mening på et helt nyt niveau, men samtidig er det sjældent rart at blive konfronteret med vores svage sider. Vi skal dog huske, at tolkningen er det mest ærlige, ægte og kærlige, fordi det er heri at vores største udviklingspotentiale ligger.

Ved at udskifte navnevibrationer, som ikke støtter os, til nogle højere vibrerende og fordelagtige vibrationer, kan vi løfte vores unikke vibration og dermed skabe store forandringer i vores indre og ydre liv. Når vi lever fra et harmonisk sted og står stærkt i os selv, når vi finder retningen og ved hvad vi vil, så træffer vi beslutninger og har modet til at handle på ting, der fører os tættere på vores drømme. Vi begynder at tiltrække bedre livsomstændigheder, situationer og relationer ind i vores liv, som er et vibrationsmæssigt match til os.

Når vi vælger at opgradere vores vibrationer gennem et navneskifte sætter vi gang i en proces, hvor dit system gennem tid skal slippe og udrense de gamle uharmoniske energivibrationer og integrere de nye højere vibrerende energier. Vi sætter således gang i en healings- og transformationsproces. Man kan billedligt sammenligne det med, at du kører i din bil og hører radio, hvor bilradioen opfanger et bestemt radiosignal – pludselig kommer der et andet radiosignal ind over og du kan opleve at din bilradio “skratter lidt” (udrensningsprocessen) ind til at radioen har fanget det nye signal (karmisk slip).

Det er dog vigtigt at understrege, at et navneskifte ikke er et quickfix, ligesom intet andet er, når vi skal udvikle os som mennesker. Livet på jorden bliver aldrig uden udfordringer, da disse er en naturlig del af vores vækst og udvikling, hvilket aldrig stopper. Selv med et helt optimalt harmonisk numeroskop, som støtter op om din essens, så vil du stadig have livslektionerne i din essens.

Når vi lever fra et harmonisk sted vil vi opleve en større indre fred og klarhed og vi bliver bedre til at stå imod og håndtere livets udfordringer og have tillid til den vej, som livet viser os.

For mange vil der i starten både være en skepsis og en nysgerrighed, når man møder numerologien, Man kan føle, at man både drages af den og samtidig have en følelse af modstand, hvilket er helt normalt.

Vi støder ofte på numerologien, når vi er et sted i vores liv, hvor vi er klar til at “steppe op” og ofte føler vi os kaldet til den. For mange handler det om, at man er vokset ud af de vibrationer, der ligger i de navne man er blevet givet; med andre ord, så har man lært de lektioner, der lå i navnene og er klar til at vokse og leve fra højere vibrationer.

Numerologiske sessioner

 • Den numerologiske introtolkning
 • $ 500,-
  mail-session
 • Er du nysgerrig på numerologien og hvad vibrationerne i din fødselsdato og navne fortæller om dig, så er denne into tolkning et fint sted at starte. Du får en tolkning af de dominerende vibrationer i din fødselsdato, dine nuværende navne og dit numeroskop. Jeg kommer også ind på dine primære livslektioner og livsformål samt hvor du er i dit liv lige nu. Du modtager tolkningen på skrift via mail.

 • Numerologisk navneskiftesession
 • $ 3.800,-
  fysisk fremmøde eller online
 • En livsforandrende session.

  Vi gennemgår din essens, dine livsformål og livslektioner, dine navne og dit numeroskop, hvorefter du får et nyt harmonisk, højtvibrerende og støttende numeroskop, som er i harmoni med din essens og din sjæls mission og som støtter op om det, som du ønsker i dit liv.

 • Numerologiske årstalsrækker
 • $ 500,-
  mail-session
 • En udregning og tolkning af din årstalsperiode og personlige årstalsrækker 10 år frem.

  Tilbydes til dig, som har skiftet navn via numerolog og allerede har et harmonisk numeroskop

  Du vil modtage dine unikke årstalsrækker på mail.

  Jeg tilbyder også at lægge årstalsrækker til virksomheder.

 • Navnegennemgang
 • $ 150,-
  mail-session
 • Ved en navnegennemgang tager jeg et overordnet kig på de vibrationer, der optræder i dit numeroskop, med udgangspunkt i dine navne. Formålet er at se, om du kunne have glæde af et navneskifte.

  Navnegennemgangen er ikke en tolkning, men blot et overordnet tjek af dine vibrationer. Ønsker du en dybere tolkning skal du bestille en introtolkning

 • Navnesession til nyfødt
 • $ 1.900,-
  fysisk fremmøde eller online
 • Hvad skal den lille hedde?

  Giv dit barn de bedste forudsætninger med et harmonisk numeroskop, som støtter op om barnets unikke essens.

 • Virksomhedsnumeroskop
 • $ 2.900,-
  fysisk fremmøde eller online
 • Denne session er til dig, der allerede har egen virksomhed eller ønsker at starte en virksomhed.

  Hjælp flowet godt på vej ved at justere og løfte energien i din virksomhed, så du får de bedste forudsætninger til at skabe en succesfuld forretning, som harmonerer med dine værdier og visioner.

hjerte

Referencer

Tidligere klienters oplevelse og udbytte af numerologien

Tusind tak for en vildt spændende oplevelse! Jeg er imponeret over hvor fantastisk korrekt præcisering af mine grundlæggende og menneskelige egenskaber, du kan finde frem til ud fra mit navn og fødselsdag. Jeg er blevet så meget klogere på bla. mit livsformål og livslektioner. Det har været så spændende at få en forståelse for det liv, der er levet til nu og få en vished om, at fremtiden er fuld af muligheder og masser af nye veje. Dit stille kærlige væsen og din professionalisme gjorde at jeg følte mig set, tryg i dit selskab og fri til at stille alle de spørgsmål der kom til mig. Jeg er spændt på fremtiden med mit nye navn. Af hjertet tak ! Jeg kan varmt anbefale en session hos Cocco.

Hanne

Cocco Sofie har mine varmeste anbefalinger. Udover hun bare er et sødt, kærligt og empatisk menneske, med den smukkeste hjerteenergi, er hun også bare dygtig til det hun laver og gør det med den fineste etik. Jeg har fået lavet min første Numerologisk intro-tolkning og ærligt vidste jeg ikke hvad det var, jeg mærkede bare en nysgerrighed på mig selv. Jeg har siden jeg modtog tolkningen, læst den flere gange og er blæst bagover, hvor spot on tolkningen var. Jeg kunne kende mig selv i alt.Det var som om alle mine tidligere og nuværende udfordringer og dybeste tanker og måde at være i livet på, blev beskrevet så fint. Jeg er virkelig glad for at jeg gik med den nysgerrighed jeg mærkede og uden tøven giver jeg Cocco Sofie mine varmeste anbefalinger ❤️

Dorthe Lambæk

"Kære Cocco Tusind tak for din store hjælp i forbindelse med at jeg gerne ville vide mere ang. evt navneskifte. Jeg har lige fra vores første samtale følt mig set og hørt. Du har en helt unik, rolig og kærlig energi omkring dig. Du har blidt og grundigt fortalt mig alt omkring hvad det indebærer at skifte navn. Da jeg tog beslutningen om at sige ja til et navneskifte, hjalp du mig kærligt på vej. Alle kombinationer er blevet efterset en ekstra gang, og jeg har følt mig virklig tryg ved at ligge "min skæbne" og nye årsrækker i dine hænder. De bedste anbefalinger herfra. TAK for dig"

Vibecke

"Jeg har fået numerologisk rådgivning af Cocco Sofie, og det kan jeg varmt anbefale. Cocco Sofie er meget velforberedt og god til at gøre numerologi let forståelig. Jeg oplever, at hun gør sig meget umage, og hun er særlig god til at lytte ind til mine personlige ønsker. For mit eget vedkommende betød det, at jeg har fået bekræftet, at mit efternavn er godt til mig, og at det passer godt sammen med det fornavn, som jeg altid gerne har villet hedde”

Martin