hjerte

Hvem er jeg?

Cocco Sofie

I min søgen efter svar på livets udfordringer stiftede jeg selv bekendskab med hypnose i 2008, hvor jeg var i et hypnoterapiforløb – en vild oplevelse, som siden har sat rigtig meget “på plads” for mig og givet mig en stor selvindsigt og selvforståelse. Denne personlige oplevelse var grundstenen, som siden gav mig lysten til at uddanne mig som hypnoterapeut og senere psykoterapeut og herigennem hjælpe mennesker med en positiv forandring i deres liv; hele deres traumer, slippe indre begrænsninger og frygt, så de kan leve et liv med indre ro, livsglæde og tryghed, som er en forudsætning for at skabe det liv, de ønsker.

 

Siden 2001 har jeg arbejdet som lægesekretær, primært indenfor pædiatri (børnesygdomme) og ortopædi (sygdomme i bevægeapparatet) samt indenfor psykiatrien. Jeg har ligeledes arbejdet med arbejdsmiljø og trivsel.

Jeg har altid interesseret mig for sindets natur, kroppens sprog, kommunikation, mænd og kvinders psykologiske forskelligheder og den kvantefysik og de naturlove, som vi alle er en del af. Jeg har studeret mange bøger om disse emner samt deltaget i flere kurser og foredrag, bl.a. gennemførte jeg i 2011 flere moduler på en sexologuddannelse. 

I efteråret 2013 gennemførte jeg et 8-ugers MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) forløb.

Jeg er uddannet Master NGH hypnotisør og 5 PATH hypnoterapeut i foråret 2014 hos Hypnose Syd. Jeg er ligeledes certificeret 7th Path Selvhypnoseinstruktør.

I foråret 2015 tog jeg grunduddannelsen indenfor Enneagrammet (Beskriver de 9 personlighedstyper med motiver for handling og adfærd).

I oktober 2015 afsluttede jeg en 9-ugers uddannelse som Mindfulness Practitioner og i september 2016 et halvårligt forløb som Mindfulness Advanced Practitioner og i 2017 Mindfulness Advanced Practitioner II hos Mindfulness-Akademiet.

Jeg har løbende taget flere kurser hos psykolog Mette Holm: 2016 certificeret Selvkærligheds Guide. 2019 certificeret Supervisor i Mad og Følelser samt OPPE-guide. 2020 certificeret OP Mind & Body Supervisor. 2023 certificeret OppOwer Basic.

Juni 2017 certificeret NADA-behandler ved NADA Danmark.

I december 2017 blev jeg certificeret MediYoga instruktør ved MediYoga Danmark.

I efteråret 2018 afsluttende jeg eksamen som Integrativ Energi og Power Coach og Terapeut og i juni 2020 bandt jeg sløjfen på den samlede 4-årige uddannelse til Integrativ Energi & Power Coach og Psykoterapeut ved Life Academy.

I 2023 blev jeg uddannet Klassisk Numerolog ved Millicentt Rosamunde og min virksomhed har fået en dybere spirituel tilgang og dybere lag af energiarbejde, hvor jeg bl.a. kan hjælpe dig med en forståelse af dit personlige livsformål og livslektioner og hvem du er, ud fra din fødselsdato, men også muligheden for gennemgang af energierne i dit navn og et evt. navneskifte.

Jeg er meget inspireret af bl.a. Barbara Berger, Louise Hay, Byron Katie, Eckhart Tolle, Bob Proctor, Gary Chapman og Bruce Lipton, der som fællesnævner alle har søgt efter en vej ud af lidelse og vejen til det lykkelige liv, som vi alle ønsker.

Min klinik i Kolding åbnede dørene 1. maj 2014, hvor jeg i 6 år havde kliniklokale i Seest.

1. juli 2020 flyttede jeg klinikken til SundhedsOasen, Kolding Midtpunkt.

Certifikat

Certifikat

Certifikat

Min livsfilosofi

Du skal gøre de ting, du drømmer om, mens du kan og har mulighed.

Den modstand du møder i livet, er det, du udvikles af og vokser af som menneske.

Jeg tror på loven om tiltrækning, at du får mere af det, som du vælger at fokusere på.

Jeg mener, at du med dine tanker skaber dit liv. Din ydre verden er et spejlbillede af din indre verden.

Uddannelse

Psykoterapeut og Energi & Power Coach

5-PATH Hypnoterapeut

MediYoga Instruktør

NGH Master Hypnotisør

7th Path Selvhypnose Instruktør

Selvkærligheds Guide

Mindfulness Advanced Practitioner

NADA-behandler

Supervisor i mad og følelser

OPPE Guide

OP Mind & Body Supervisor

OppOwer Basic

Klassisk numerolog