hjerte

Årstalsrækker

Til dig, som numerologisk har skiftet navn

Jeg lægger gerne personlige numerologisk årstalsrækker til dig, som har skiftet navn  via numerolog og allerede har et harmonisk numeroskop.

Måske har du tidligere fået lagt årstalsrækker, som nu er udløbet og du ønsker derfor en ny prognose. Det kan også være, at du har fået årstalsrækker udleveret med få stikord ved den numerolog, som du skiftede navn hos og ønsker at få det lidt mere uddybet.

Dine årstalsrækker er en numerologisk prognose baseret på samspillet mellem tallene i din fødselsdag og dine navne, som giver en helt unik række af talkombinationer, Vi kan ikke se specifikke hændelser i årstalsrækkerne, men mere få en fornemmelse af de overordnede temaer og energier, som kan udspille sig i perioderne frem. 

Årstalsrækkerne viser forskellige personlige energipåvirkninger du gennemlever et givent år. Når du har kendskab til dine temaer i årstalsrækkerne, kan de bruges til din fordel, så du kan udnytte energien i perioderne optimalt.

Du vil modtage en skriftlige tolkning af dine unikke årstalsrækker for de næste 10 år sammen med gennemgang af din livsrytme og temaerne for årstalsperioderne.

 

Jeg lægger også gerne årstalsrækker for dig, som har en enkeltmandsvirksomhed med et harmonisk virksomhedsnumeroskop. Når du kender til energierne i årstalsrækkerne for din virksomhed, kan det støtte dig i at træffe gunstige beslutninger, planlægge dit år og styrke flowet i din virksomhed. 

 • Numerologiske årstalsrækker
 • $ 500,-
  mail session
 • En udregning og tolkning af din årstalsperiode og personlige årstalsrækker 10 år frem.

  Tilbydes til dig, som har skiftet navn via numerolog og allerede har et harmonisk numeroskop

  Du vil modtage dine unikke årstalsrækker på mail.

  Jeg tilbyder også at lægge årstalsrækker til virksomheder,