hjerte

1:1 terapi-session

Sådan foregår en terapisession

Der findes mange terapeutiske retninger og metoder. Du kan her læse om, hvordan en individuel terapisession foregår hos mig, hvordan jeg arbejder og hvad du kan forvente, når du kommer hos mig.

Når du kommer

Mit kliniklokale ligger på 1. sal i SundhedsOasen i Kolding centrum. Der står “Cocco Sofie” på døren. Når du kommer til din aftalte tid, kan du tage plads i en af ventestolene på gangen foran mit lokale. Jeg henter dig der.

Du får tilbudt kaffe/the/vand – det kan være rart, at sidde med en kop, mens vi starter samtalen op.

Indledende samtale

Ved 1. session bruger vi noget tid på at klarlægge din problemstilling og din ønskede forandring. Jeg vil tage lidt notater til brug under terapien. Jeg forklarer om den måde jeg arbejder og besvarer dine eventuelle spørgsmål, så du kan føle dig tryg og afklaret.

Hvordan jeg arbejder

Jeg har flere terapeutiske uddannelser bag mig og hermed opbygget en stor “værktøjskasse”. Det betyder, at jeg i terapien bruger elementer af både psykoterapi, hypnose, traumeteknikker, coaching og mentaltræning, ligesom jeg også arbejder med kroppens sprog og symptomer og bruger min viden om energiarbejde og numerologiens visdom.

Det kan være forskelligt fra session til session, hvordan vi arbejder, alt efter hvad vi aftaler og hvad jeg vurderer, vil være mest givende i forhold til din udfordring og dine ønsker.

Når jeg behandler dig, er det altid med din fulde accept. Behandlingen er et samarbejde mellem dig og mig, hvorfor det er vigtigt for resultatet, at du føler dig tryg og har tillid til mig som terapeut.

Jeg er som person kærlig og empatisk og har en rolig og mild energi, hvilket er en del af min styrke. Jeg er grundlæggende meget jordnær med en stor interesse for det energi-univers, som vi er en del af og jeg  lever selv i min dagligdag ud fra det, som jeg beskriver som Lemuria-energien. Jeg integrerer Lemuria-energien i mine terapeutiske tilgang for at støtte dig bedst muligt i din personlige og spirituelle udvikling.

Jeg involverer gerne mig selv i terapien og deler af min egen livserfaring, hvis jeg tror, at det kan gavne terapien; jeg har selv gået vejen og det kan være enormt givende, at kunne spejle sig i hinanden.

En terapisession varer ca. 1-1,5 time.

Selve terapien

I sessionen tager altid udgangspunkt i det, som fylder hos dig. Jeg møder dig og din problemstilling med respekt og empati og sessionerne er fuldt fortrolige.

En del af sessionen vil ofte foregå, hvor jeg inviterer dig til, at have lukkede øjne (hvis du er ok med dette), da du på den måde har bedre kontakt til din krop, dine følelser og din underbevidsthed. Ofte bruger jeg hypnose, hvor jeg guider dig ind i en behagelig, afslappet tilstand. Under hypnosen kan vi føre en terapeutisk samtale og arbejde med din problemstilling. Målet er, at du får en dybere forståelse af dig selv, ændre uønskede gamle mønstre og overbevisninger – til nye konstruktive og livsbekræftende!  Hvordan det foregår, bliver aftalt undervejs og jeg guider dig kærligt hele vejen.

Som en del af sessionen underviser dig omkring sindet, så du får en større forståelse for dig selv og hvordan dine tanker påvirker din virkelighed og din måde, at opfatte og være på i verden.  Jeg lærer dig stærke mentale værktøjer, så du har noget konkret, at gå hjem og arbejde videre med.

Når sessionen er ved at være færdig, laver vi en kort opsummering og du får du den tid, du behøver for at blive klar til at bevæge dig ud i hverdagen igen.

 

Integration i hverdagen

Det er dit ansvar at arbejde videre med dine indsigter og de værktøjer, som jeg giver dig med hjem. Du er altid velkommen til at skrive til mig og få min sparring på mail mellem sessionerne.

Er du i et forløb hos mig har du fri adgang til mit onlineforløb “Nøglen til indre ro og skaberkraft!”, hvor du finder hypnoselydfiler og opgaver, som du med fordel kan arbejde med hjemme imellem sessionerne hos mig.