hjerte

Om mig som numerolog

Certificeret Klassisk Numerolog 

Jeg er certificeret Klassisk Numerolog, som er en beskyttet titel, fra Instituttet for Numerologi.

Det har været en indsigtsgivende rejse og en stor gave for mig, at blive indviet i denne gamle numerologiske visdom og jeg er forundret over, hvad tallene kan fortælle om den enkelte og jeg fascineres af det energiarbejde, som vi kan sætte i gang.

Af natur er jeg meget analyserende, logisk tænkende, og måske lidt skeptisk anlagt på den måde, at jeg gerne vil forstå og kunne forklare ting. Det giver mening for mig, at 2+2 =4. Jeg må dog også erkende, at der bare ikke er alt, som kan forklares og forståes på det mentale plan – men mere på et følelsesmæssigt og energetisk plan og præcis sådan har jeg det med numerologiens visdom.

Jeg har selv, via numerologien, udskiftet mine navnevibrationer i 2016 og igen i 2023. Jeg kender derfor til den proces, der er omkring et navneskifte og har i mit eget liv mærket vibrationsskiftet til et harmonisk numeroskop. Jeg kender derfor også til den vibrationsmæssige udrensningsproces, som følger med et navneskifte. Ligeledes har jeg begge gange, kort efter mit personlige navneskift, valgt at justere mit virksomhedsnumeroskop.

Jeg er meget ydmyg i mit arbejde som numerolog og lysarbejder. Jeg arbejder individuelt med mine klienter og gør mig altid yderst umage ved en tolkning og et evt. navneskifte, så jeg kan videregive det bedste numeroskopmæssige match, som støtter min klient bedst muligt i forhold til klientens unikke essens. Jeg er lydhør overfor klientens ønsker og vil altid afprøve mulighederne  – omend det ikke altid er muligt at efterkomme bestemte navneønsker.

Med baggrund i den kaldæiske numerologi hjælper jeg dig med at opnå harmoni på det dybeste plan og give dig en dybere forståelse af dig selv samt indsigt i dine medfødte potentialer, livslektioner og livsformål.

Numerologiske sessioner

 • Den numerologiske introtolkning
 • $ 500,-
  mail-session
 • Er du nysgerrig på numerologien og hvad vibrationerne i din fødselsdato og navne fortæller om dig, så er denne into tolkning et fint sted at starte. Du får en tolkning af de dominerende vibrationer i din fødselsdato, dine nuværende navne og dit numeroskop. Jeg kommer også ind på dine primære livslektioner og livsformål samt hvor du er i dit liv lige nu. Du modtager tolkningen på skrift via mail.

 • Numerologisk navneskifte session
 • $ 3.800,-
  fysisk fremmøde eller online
 • En livsforandrende session. Vi gennemgår din essens, dine livsformål og livslektioner, dine navne og dit numeroskop, hvorefter du får et nyt harmonisk, højtvibrerende og støttende numeroskop, som er i harmoni med din essens og din sjæls mission og som støtter op om det, som du ønsker i dit liv.

 • Personlige numerologiske årstalsrækker
 • $ 500,-
  mail-session + lydfil
 • En udregning og tolkning af din årstalsperiode og årstalsrækker 10 år frem.

  Tilbydes til dig, som har skiftet navn numerologisk via numerolog og allerede har et harmonisk numeroskop

  Du vil modtage dine unikke årstalsrækker på mail sammen med en personlig indtalt mp3-lydfil.

 • Navnegennemgang
 • $ 150,-
  Mail-session
 • Ved en navnegennemgang tager jeg et overordnet kig på de vibrationer, der optræder i dit numeroskop, med udgangspunkt i dine navne.

  Formålet er at se, om du kunne have glæde af et navneskifte.

  Navnegennemgangen er ikke en tolkning, men blot et overordnet tjek af dine vibrationer. Ønsker du en dybere tolkning skal du bestille en introtolkning

 • Navnesession til nyfødt
 • $ 1.900,-
  fysisk fremmøde eller online
 • Hvad skal den lille hedde?

  Giv dit barn de bedste forudsætninger med et harmonisk numeroskop, som støtter op om barnets unikke essens.

 • Numerologisk navneskifte-session til virksomhed
 • $ 2.900,-
  fysisk fremmøde eller online
 • Hjælp flowet i din virksomhed godt på vej ved at justere energien i din virksomhed

hjerte

Referencer

Tidligere klienters oplevelse og udbytte af numerologien

Tusind tak for en vildt spændende oplevelse! Jeg er imponeret over hvor fantastisk korrekt præcisering af mine grundlæggende og menneskelige egenskaber, du kan finde frem til ud fra mit navn og fødselsdag. Jeg er blevet så meget klogere på bla. mit livsformål og livslektioner. Det har været så spændende at få en forståelse for det liv, der er levet til nu og få en vished om, at fremtiden er fuld af muligheder og masser af nye veje. Dit stille kærlige væsen og din professionalisme gjorde at jeg følte mig set, tryg i dit selskab og fri til at stille alle de spørgsmål der kom til mig. Jeg er spændt på fremtiden med mit nye navn. Af hjertet tak ! Jeg kan varmt anbefale en session hos Cocco.

Hanne

Cocco Sofie har mine varmeste anbefalinger. Udover hun bare er et sødt, kærligt og empatisk menneske, med den smukkeste hjerteenergi, er hun også bare dygtig til det hun laver og gør det med den fineste etik. Jeg har fået lavet min første Numerologisk intro-tolkning og ærligt vidste jeg ikke hvad det var, jeg mærkede bare en nysgerrighed på mig selv. Jeg har siden jeg modtog tolkningen, læst den flere gange og er blæst bagover, hvor spot on tolkningen var. Jeg kunne kende mig selv i alt.Det var som om alle mine tidligere og nuværende udfordringer og dybeste tanker og måde at være i livet på, blev beskrevet så fint. Jeg er virkelig glad for at jeg gik med den nysgerrighed jeg mærkede og uden tøven giver jeg Cocco Sofie mine varmeste anbefalinger ❤️

Dorthe Lambæk

"Kære Cocco Tusind tak for din store hjælp i forbindelse med at jeg gerne ville vide mere ang. evt navneskifte. Jeg har lige fra vores første samtale følt mig set og hørt. Du har en helt unik, rolig og kærlig energi omkring dig. Du har blidt og grundigt fortalt mig alt omkring hvad det indebærer at skifte navn. Da jeg tog beslutningen om at sige ja til et navneskifte, hjalp du mig kærligt på vej. Alle kombinationer er blevet efterset en ekstra gang, og jeg har følt mig virklig tryg ved at ligge "min skæbne" og nye årsrækker i dine hænder. De bedste anbefalinger herfra. TAK for dig"

Vibecke

"Jeg har fået numerologisk rådgivning af Cocco Sofie, og det kan jeg varmt anbefale. Cocco Sofie er meget velforberedt og god til at gøre numerologi let forståelig. Jeg oplever, at hun gør sig meget umage, og hun er særlig god til at lytte ind til mine personlige ønsker. For mit eget vedkommende betød det, at jeg har fået bekræftet, at mit efternavn er godt til mig, og at det passer godt sammen med det fornavn, som jeg altid gerne har villet hedde”

Martin