hjerte

Virksomhedsnumeroskop

Hjælp flowet på vej i din forretning

Denne ydelse tilbydes til dig, som har en enkeltmandsvirksomhed. 

Denne session er både til dig, som skal til at starte op med din enkeltmandsvirksomhed og som her ønsker hjælp til opstartsdato og firmanavn, så du får de bedste forudsætninger til at skabe en succesfuld forretning, som harmonerer med dine værdier og visioner.

Det er også for dig, som allerede har en enkeltmandsvirksomhed, men føler, at der er en blokering i virksomhedens vækst, indtjening og kundeflow.

Med et højtvibrerende virksomhedsnumeroskop og indsigt i vibrationerne i virksomhedens registreringsdato, skaber du de bedste forudsætninger for succes, vækst og flow i din virksomhed.

Vi kigger på dit evt. gamle virksomhedsnavn/numeroskop og opstartdatoen.

Herefter gennemgår dit nye harmoniske virksomhedsnumeroskop og jeg lægger årstalsrækker for din virksomhed 10 år frem. Når du kender til energierne i årstalsrækkerne for din virksomhed, kan det støtte dig i at træffe gunstige beslutninger, planlægge dit år og styrke dit flow.

  • Virksomhedsnumeroskop
  • $ 2.900,-
    fysisk fremmøde eller online
  • Denne session er til dig, der allerede har egen virksomhed eller ønsker at starte en virksomhed.

    Hjælp flowet godt på vej ved at justere og løfte energien i din virksomhed, så du får de bedste forudsætninger til at skabe en succesfuld forretning, som harmonerer med dine værdier og visioner.