hjerte

MediYoga Online

MediYoga hjemme hos dig

Jeg har indspillet tre MediYoga-programmer til dig, som gerne vil praktisere MediYoga hvor og hvornår du har lyst. En god mulighed til dig, som ikke kan deltage på mine fysiske hold – og til dig, som ønsker at supplere og praktisere MediYoga hjemme på de dage, hvor jeg ikke har fysiske hold.

Når du investerer i MediYoga online-programmerne får du:

 • En video-indspilning, hvor vi sammen praktiserer MediYoga-programmet og jeg guider dig.
 • En lydfil kun med guidning (uden video).
 • Et e-hæfte med introduktion til MediYoga og hvor alle øvelserne i programmet er beskrevet og illustreret.

MY ONLINE 1-programmet indeholder:

 1. Opstart
 2. Indtoning
 3. Lange, dybe vejrtrækninger
 4. Rygfleksion
 5. Skulderøvelser
 6. Sat Kriya
 7. Hvile/afspænding
 8. Pulsmeditation
 9. Udtoning

Programmets varighed er 52 minutter.
Et e-hæfte på 24 sider, hvor du introduceres til MediYoga og hvor alle øvelserne i programmet er beskrevet og illustreret.

MY ONLINE 2-programmet indeholder:

 1. Opstart
 2. Indtoning
 3. Lange, dybe vejrtrækninger
 4. Suficirkler
 5. Rygbøjning
 6. Kat og ko
 7. Hvile/afspænding
 8. Åndedrætsmeditation
 9. Udtoning

Programmets varighed er 55 minutter.
Et e-hæfte på 23 sider, hvor du introduceres til MediYoga og hvor alle øvelserne i programmet er beskrevet og illustreret.

MY ONLINE 3-programmet indeholder:

 1. Opstart
 2. Indtoning
 3. Lange, dybe vejrtrækninger
 4. Ildåndedræt
 5. Rygfleksion
 6. Benstræk
 7. Rygvridning
 8. Sidebøjning
 9. Benstræk
 10. Nakkerulning
 11. Hvile/afspænding
 12. Vekselåndedræt (meditation)
 13. Pulsmeditation
 14. Udtoning

Programmets varighed er 60 minutter.
Et e-hæfte på 26 sider, hvor du introduceres til MediYoga og hvor alle øvelserne i programmet er beskrevet og illustreret.

MY ONLINE 1-2-3-programmet – samlet luksuspakke – indeholder:

3 videoer + 3 lydfiler; alle programmerne samlet:

 • MY ONLINE 1 52 minutter
 • MY ONLINE 2 55 minutter
 • MY ONLINE 3 60 minutter

Et samlet e-hæfte på 38 sider, hvor du introduceres til MediYoga og hvor alle øvelserne fra MY ONLINE 1 – 2 – 3-programmerne er beskrevet og illustreret.

Din engangs-investering for én MediYoga programpakke med video, lydfil og e-hæfte: 349,- kr.
Din engangs-investering for “Luksuspakken” med alle tre programpakker med videoer, lydfiler og 38-siders samlet e-hæfte: 897,- kr

MediYoga online - hjemme hos dig

 • MY Online 1
 • $ 349,-
  Engangsbeløb
 • MediYoga online – hvor og hvornår det passer dig

  52 minutters program på video + lyd

  24 siders e-hæfte

 • MY Online 2
 • $ 349,-
  Engangsbeløb
 • MediYoga online – hvor og hvornår det passer dig.

  55 minutters program på video + lyd

  23 sider e-hæfte

 • MY Online 3
 • $ 349,-
  Engangsbeløb
 • MediYoga online – hvor og hvornår det passer dig

  60 minutters program på video + lyd

  26 siders e-hæfte

 • MY Online 1-2-3
 • $ 897,-
  Engangsbeløb
 • LUKSUSPAKKE

  MediYoga online – hvor og hvornår det passer dig

  Alle 3 programmer (MY Online 1 + 2 + 3) på video + lyd

  38 siders e-hæfte

hjerte

Referencer

Deltagere på mine MediYoga-hold udtaler:

Så tilfredsstillende at være til yoga hos Cocco Sofie. Dejlig atmosfære, dejligt lokale, dejligt at der er alt, hvad du får brug for (man skal bare komme med sig selv ;), dejligt at komme helt ned i ro - og selvfølgelig en dejlig Cocco Sofie 😉 Halvanden time er pludselig gået, og man går afstresset derfra.

Vinnie

Jeg har deltaget på to MediYogahold i sommeren/efteråret 2023 og har virkelig nydt det! Det har givet mig et mentalt frirum og god træning, og jeg har nydt kombinationen af yoga og meditation. Man føler sig med det samme velkommen i rummet hos Cocco Sofie, med små hold, og en stille god stemning og atmosfære.

Susanne

Jeg startede med MediYoga hos Cocco tilbage i 2021 og har været en fast deltager på de ugentlige hold siden. Det var vigtigt for mig at finde en yogaform, hvor jeg på trods af en kronisk sygdom og de medfølgende fysiske begrænsninger kunne være med. Cocco har lært mig simple øvelser, som hverken behøver tage lang tid eller være besværlige, men gør en rigtig stor forskel for min daglige velvære, både fysisk og mentalt.

Janka

At komme hos dig til MediYoga giver ro til mit nervesystem, der er plads og tid til at mærke mig selv på godt og ondt og din måde at guide os igennem på er tryg og virkningsfuld.

Mireya

"Jeg søgte efter noget som kunne hjælpe mig med at finde en indre ro og connecte med mig selv igen efter en periode med stress. Det har jeg fundet via Medi yogaen hos Charlotte. Hun er fantastisk til at skabe rammerne som byder på ro og nærvær og øvelserne er nemme men utrolig effektive. De varmeste anbefalinger fra mig"

Dorthe

"Jeg var til min første Mediyoga time hos Cocco i går, og det er ikke sidste gang jeg kommer. Jeg mærkede i hele min krop, hvor jeg fik indre ro både i krop og tanker. Hvordan jeg med lette vejrtrækningsøvelser fik kontakt til en kropslig afspænding. Jeg fik derfra fyldt op med taknemmelighed og kærlighed."

Susanne

"Jeg oplever en større ro i mig efter jeg er startet til mediyoga og øvelserne er virkelig gode for min ryg og også tak for din blide, kærlige guidning. Glæder mig til det bliver tirsdag igen."

Line

"Jeg var opløftet da jeg kom hjem efter yoga timen hos dig sidst, det var skønt!"

Christina

"Mange tak for et par dejlige oplevelser med medi yoga. Du er en af de bedste yogalærere, jeg har været hos. Siden jeg tog uddannelsen i 2004-2005 har jeg virkelig haft svært ved at finde en underviser, der kan få mig til at glemme at analysere på, hvad der bliver sagt og ikke ligge/sidde og tænke “Arh, det der ville jeg have sagt anderledes” ? Hos dig var jeg bare i nuet hele vejen igennem. Det har været så godt!"

Anne Mette

"Jeg nyder, at yoga og meditation kan forenes ved, at kroppen udfører blide, men effektive øvelser mens tankerne får ro. Der er en dejlig rolig stemning i lokalet."

Pia

"Da jeg første gang tilmeldte mig til mediyoga, vidste jeg egentlig ikke så meget om det. Jeg blev meget positiv overrasket over hvor dejligt det er, det giver en fantastisk ro og velvære i krop og sind kan kun varmt anbefale at prøve det. Jeg har tilmeldt mig for 3 gang."

Susanne

"Jeg har på grund af en kronisk sygdom været nødt til erkende at jeg ikke længere kan være så fysisk aktiv, som jeg i mange år har været vant til. Jeg er derfor begyndt at koncentrere mig om min mentale sundehd i stedet for. Mediyoga har vist sig at være den helt rette kombination af enkle yoga- og åndedrætsøvelser der giver ro i både sindet og kroppen. Åndedrætsøvelserne bruger jeg også meget i hverdagen, hvis jeg har brug for at slappe af og få samlet energi. Charlotte er en dygtig underviser, hendes stemme er meget beroligende og utrolig rar at lytte til. Glæder mig til hver mandag."

Janka

"Jeg er så glad for at Medi Yoga er blevet en ugentlig lease for mig .Jeg lader mig guide ind i et fantastisk afslappende rum inde i mig – som jeg ikke før har fundet . Så hvis man skal forkæles , så vil jeg klart sige forær‘ dig selv denne positive helle."

Doris

"Jeg har nu gået til Mediyoga hos Charlotte siden efteråret 2021 og jeg må sige at både jeg og min krop ELSKER DET! Charlotte er helt igennem fantastisk! Jeg vil anbefale alle at tage et snut forbi og prøve hendes mediyoga. Man vil ikke fortryde det! Mediyoga for mig, giver mig en balance i krop og sjæl, da jeg har en kronisk sygdom kaldet fibromyalgi er det yderst vigtig at have den balance og få ro på centralnervesystemet som er det der er ramt af sygdommen. Og det giver mediyoga mig, så det er mine varmeste anbefalinger jeg kan give. Tak for dig Charlotte!"

Pia