hjerte

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål om numerologisk navneskifte

Skal man tro på numerologi for at det virker?

Alt i verden er energi, alt er vibration. Vi har alle, hver og en af os, en vibration i verden. Ud fra vores fødselsdato og vores navne har vi alle et numeroskop, som samlet er vores vibration i verden.

Din samlede vibration tiltrækker alt som er et match til den, uanset om du tror på det eller ej, uanset om du vil det eller ej – det er den universelle love om tiltrækning;  lige tiltrækker lige. 

Så nej, du skal ikke tro på numerologi, for at det virker – det er her allerede. 

Hvis du ikke tiltrækker de ting i dit liv, som du ønsker, så kan det være transformerende i dit liv, at få en numerolog til at hjælpe med at justere din vibration. Når dine navnevibrationer er høje samt i harmoni med din grundenergi efter en numerologisk navneændring, så vil din personlige vibration i verden ændre sig.

Er et numerologisk navneskifte for alle?

Vi er alle på hver vores rejse i livet og vi ser alle verden fra vores eget perspektiv. Vi har alle en skæbne og en læring, som vores navne, og vibrationerne bag navnene, fortæller om. Hvis vi undervejs i livet bliver færdige med den læring, som lå i vores navne, så er det ofte der, at vi vil støde på numerologien for at få mulighed for at justere vibrationerne og skæbnen fremadrettet og vi er klar til en ny læring og skæbne.
Fra et numerologisk perspektiv, så vil enhver, som har et uharmonisk numeroskop kunne oplevelse en lettelse og forandring gennem et navneskifte til et harmonisk numeroskop og således have gavn af dette.
Det er dog ikke alle, der er færdige med deres givne skæbne (navne) eller ønsker en forandring og er klar til dette og dermed vil et navneskifte ikke være aktuelt for dem, der hvor de er i deres liv.

Hvordan vælger man den rigtige numerolog?

Der er efterhånden rigtig mange numerologer i Danmark og det kan forståeligt være svært at beslutte, hvem der er den rette til at hjælpe en videre og hvad man skal kigge efter, når man vælger en numerolog.

De fleste numerologer i Danmark anvender det korrekte numerologiske system, men der kan være stor forskel på, hvordan den enkelte numerolog formidler sin viden og promoverer sig. 

Desværre kan man opleve, at nogle numerologer presser folk til at skifte navn ved at skabe frygt. Jeg vil anbefale dig, at kigge efter en numerolog, hvis budskaber kommer fra et lyst og kærligt sted.

Det vigtigste er, at du vælger en numerolog, som du føler dig tiltrukket af. Her kan det være godt at kigge på den kemi/energi du mærker fra numerologen, ligesom det kan være godt at kigge på om numerologen selv har opnået og skabt det i sit liv, som du selv længes efter og som harmonerer med dine egne værdier. 

Hav tillid til at du vil tiltrække den numerolog, som er dit match og som kan give dig den oplevelse du har brug for og den opgradering, som du er klar til.

En god måde, at se en numerolog an, er at starte med at bestille en lille tolkning. Herved kan du få indblik i numerologens tilgang og om numerologen formår at læse din personlighed og dit liv, på en måde, hvor du føler dig ramt, set og genkendt på et dybt plan.

Skal jeg skifte hele mit navn?

Det er meget forskelligt; nogle kan beholde et navn eller flere navne eller blot justere lidt på stavemåden, hvor andre er nødt til at give slip på gamle navne og udskifte disse for at opnå harmoni.
Det er altid en god idé, at fortælle sin numerolog om de ønsker, man kan have og så vil numerologen kigge på, om det er en mulighed for dig. Det som er det vigtigste i et navneskifte proces er dog, at du får et numeroskop, som er i harmoni og støtter op om din essens og din fremtid – derfor er det ikke altid, at dine ønsker om f.eks. at beholde et familienavn, kan imødekommes og det er en god idé også at indstille sig på dette.

Hvordan vælges mine nye navn ved et navneskifte?

Nogle tror, at det er numerologen, som vælger de nye navne, hvilket ikke er helt korrekt. Mange er også nervøse for, om de så skal til at hedde noget mærkeligt. 

Ved et numerologisk navneskifte vil din numerolog finde et numeroskop, som er i harmoni med dig, din unikke essens og dine ønsker for fremtiden. Nogen kommer til numerologen med nogle ønsker til nye navne, f.eks. at tage sin partners efternavn eller sin mors fødenavn og så vil numerologen tage dette ønske i betragtning og se på, om det kan være en mulighed i dit numeroskop. 

Numerologen vil gennemgå dit nye numeroskop med dig og fortælle om de vibrationer, som dine navne skal have i dit nye harmoniske numeroskop. Det betyder, at numerologen ikke giver dig navne, men giver dig de rette vibrationer, som dine nye navne skal have. 

Herefter vil numerologen udlevere navnelister til dig, med godkendte frie navne, som har de vibrationer, som er harmoniske i dit numeroskop. Numerologen vil også fortælle dig, hvornår det vil være et godt tidspunkt for dig, at ændre dit navn, så du energimæssigt er bedst støttet i din udskiftning til dine nye vibrationer. 

I ro kan du hjemme kigge på navnelisterne og vælge de navne fra listerne, som tiltaler dig. For nogle er det meget ligetil og for andre er det en proces, at vælge de nye navne. 

Når du har besluttet dig for dine nye navne er det en god idé, at du tjekker med din numerolog, at du har fået valgt navne, som harmonerer med vibrationerne i dit nye numeroskop – blot som et ekstra tjek inden at du ændrer navnet på borger.dk.

Skal man bruge hele sit nye fulde navn offentligt, før det virker?

Numerologisk set, så er det de navne, som du er registeret med ved CPR-/Folkeregisteret, som er gældende og udsender din vibration. Vi er den vibration, som vi er registreret med. Dette gælder generelt, uanset om du er registeret med tunge eller høje navnevibrationer. 

Om du bruger dine registrerede navne eller kun nogle af dem i hverdagen er underordnet. Måske har du tre eller fire navne, men i hverdagen bruger du måske kun dit første navn og efternavn – men vibrationsmæssigt er det stadig alle dine registrerede navne, som er gældende og skaber dine livsomstændigheder. 

Mange af os bliver i hverdagen kaldt mange andre “kaldenavne”, som vi ikke hedder registreringsmæssigt. Det kan være, at du har et kælenavn i din vennekreds eller i familien eller et kaldenavn i din hverdag, som “mor”, “far”, “skat” eller lignende. Disse kæle- og kaldenavne har ingen numerologisk betydning. 

Vælger du en numerologisk navneændring og dermed skifter et eller flere af dine navne til nye høje vibrationer, som er i harmoni med dig, så er det op til dig, hvor meget du har lyst til/er klar til at ændre på det, som du plejer at blive kaldt. 

Nogen kan næsten ikke vente med at fortælle omverdenen, at de har ændret navn og for andre kan det føles mere grænseoverskridende at gå ud og fortælle om en navneændring – og måske kan det være forbundet med en frygt for,  hvordan andre vil modtage det, når man fortæller, at man har skiftet navn. Nogen har brug for lidt tid til selv at mærke ind i deres nye navn og den forandring, som det giver dem, før de fortæller andre om deres navneskifte. 

Det betyder også, at du ikke behøver, at fortælle andre om dit navneskifte og du behøver heller ikke ændre dit navn på sociale medier m.v.

Navneudrensning og Karmisk slip - Hvad er det?

Når vi taler om numerologisk udrensning, så handler det om, at du ved et navneskifte, hvor du udskifter dine gamle energivibrationer med nye højere vibrerende energier går ind i en udrensningsproces. Dit system skal over en periode slippe dine gamle uharmoniske vibrationer og integrere dine nye harmoniske vibrationer. Man kan billedligt sammenligne det med, at du kører i din bil og hører radio, hvor bilradioen opfanger et bestemt radiosignal – pludselig kommer der et andet radiosignal ind over og du kan opleve at din bilradio “skratter lidt” (udrensningsprocessen) ind til at radioen har fanget det nye signal (karmisk slip).

Det karmiske slip er et udtryk for det tidspunkt, hvor du helt har integreret de nye vibrationer og sluppet de gamle.

Mange oplever en øget energi og lethed umiddelbart efter navneskiftet, men jeg vil understrege, at et numerologisk navneskifte er ikke et quick-fix, som skaber en forandring fra den ene dag til den anden, men starter en proces, som gradvist hæver din vibration.

Et numerologisk navneskifte er en stor indre og ydre transformation, som sker gradvist over en årrække, indtil vibrationerne i ens gamle navne har sluppet helt.

Din numerolog vil give dig mere information omkring navneudrensning og karmisk slip ved din navneskifte-session og fortælle dig mere om, hvad du kan forvente i din proces.

Hvad med omgivelsernes reaktion?

Mange har en bekymring omkring, hvordan andre vil reagere på deres navneskifte og det er almindeligt at opleve forskellige reaktioner fra sine omgivelser. Bare husk, at hvordan andre reagerer, handler ikke om dig, men om deres perspektiv på verden. Der vil altid være nogen, som ikke forstår din beslutning og nogen, som bliver utrygge ved, at du træffer gode valg for dig selv.
Mange oplever også, at frygten for hvad de andre vil tænke, er værre før navneskiftet end efter de har skiftet, hvor mange oplever, at stå stærkere i sig selv.
Du må også gøre op med dig selv, om det er vigtigt for dig, at dine omgivelser bruger dit nye navn eller om det er okay for dig, at nogle fortsat kalder dig ved dit gamle navn.
Nogle har brug for tid til selv at “lande” deres nye navn, før at de fortæller andre om det.
Husk, at det er registreringen af dit navn, som tæller – ikke hvad du bliver kaldt i dagligdagen. Så du kan fortælle andre om det, når du er klar – eller helt lade være.

Hvor hurtigt mærker man en forandring efter navneskifte?

Dine nye energier begynder at arbejde i det øjeblik, hvor du skifter dit navn registreringsmæssigt. Nogle mærker hurtigt en lethed og et løft, hvor andre mærker processen gradvist. Du kan læse mere under navneudrensning.

Hvorfor har jeg modstand på navneskifte?

Det er helt almindeligt, at opleve, at en del af dig drages af et navneskifte og en anden del af dig har modstand på dette og måske ligefrem mærker en lille frygt for det, at skifte navn. Dette handler ofte om dels frygten for andres reaktion, når man skifter navn, men også om at dit ego har modstand på forandring. Egoet vil gerne blive i det, som det kender og føler sig tryg i, uanset som det er godt for dig eller skadeligt for dig. Så der kan opstå lidt den her indre konflikt mellem din sjæl, som længes og er klar til en opgradering i dine vibrationer og dit ego, som ønsker at fastholde dig i det gamle.