hjerte

Det praktiske

Aftaletype: Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og afbudsregler 

Produkter og tjenester udbydes af:

Lemuriia Soul – Love Vibrations
Anastasiya Cocco Sofie Legarth
Bredgade 4, 1. sal
DK-6000 Kolding
Telefon: +45 30 50 40 21
CVR: 35 60 49 28

www.coccosofie.dk
E-mail: kontakt@coccosofie.dk

Generelt vedr. køb online:
Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som individuelle terapisessioner eller arrangementer.

Produkter som købes på websiden kan betales med VISA/Dankort, VISA og Mastercard og MobilePay.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Produkter og ydelser til private er angivet inkl. moms/lønsumsafgift.

Køb og booking af individuelle terapisessioner og arrangementer

Ved køb og booking på hjemmesiden af individuelle terapisessioner sker betalingen straks ved køb.

Ved booking af individuelle terapisessioner via mail, telefon eller sms fremsendes faktura efterfølgende per mail, hvoraf betalingsoplysninger fremgår eller der kan betales ved fremmøde til 1. session. Terapiforløb betales således forud ved 1. session med mindre andet aftales.

Tilmelding til arrangementer er bindende ved betaling. Betaling refunderes ikke. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden person og meddele hvem der overtager din plads.

Der kan betale via MobilePay og bankoverførsel.

Forløb/klippekort skal bruges indenfor 12 måneder med mindre andet aftales.

Ratebetaling:
Ratebetaling er en opsplitning af totalprisen på produktet/ydelsen og alle rater skal betales. Ratebetaling er bindende.

Ved køb på hjemmesiden trækkes raterne automatisk med de på angivne intervaller. Du får en kvittering via den mail, du selv har angivet.

Vær opmærksom på, at det er dit eget ansvar at dine betalingsoplysninger er opdaterede. Såfremt betalingen ikke udføres pga. ukorrekte kortoplysninger gælder samme regler som ved manglende betaling.

Afbud / udeblivelse til individuelle terapisessioner og arrangementer:
Du kan afmelde din individuelle terapisession op til 36 timer før den aftalte tid. Når du booker en tid online, modtager du en bekræftelse på e-mail. I denne e-mail er der nederst i mailen et link med mulighed for at aflyse tiden. Ønsker du en anden tid, kan du herefter booke en ny tid i kalenderen.

Refusion er ikke mulig, hvis du melder afbud mindre end 36 timer før den aftalte tid eller udebliver fra din aftalte tid.

Ved arrangementer modtages afbud op til 2 timer før. Der gives ikke refusion, når du melder afbud til et arrangement.

Afbud pr. e-mail eller sms er først accepteret, når du har modtaget en bekræftelse fra mig på at afbuddet er modtaget.

Betalingsbetingelser vedrørende digitale produkter:
Online-produkter bliver leveret digitalt via e-mail. Levering af online-produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage.

Der gives ikke penge retur for onlineprodukter.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed har adgang til det pågældende online kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder. Det betyder at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt og abonnementet derved er i brug. Dette gælder alle digitale produkter. Digitale produkter dækker over alle online og download-produkter i webshoppen.

Brugsaftale og rettigheder:
Alle rettigheder til kurser, workshops, udarbejdet materiale, events samt digitale produkter tilhører Lemuriia Soul – Love Vibrations. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug.

Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt.

Lemuriia Soul – Love Vibrations forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske eller ved misbrug.

Disclaimer:
Lemuriia Soul – Love Vibrations skriver og bruger den viden, der er lært på uddannelser og kurser og fra personlige betragtninger og erfaringer. Dette skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Indhold i onlinekurser kan ikke sidestilles med personlig terapi, coaching eller behandling.

Version:
Disse handelsbetingelser er senest ændret 15. oktober 2023.