hjerte

Taknemmelighedens Magi

30 dages transformerende onlineforløb

✨ Vil du lære at hæve din personlige vibration og ændre dit liv på blot 30 dage? ✨

VI STARTER SAMMEN DEN 1. SEPTEMBER 2024

Kom med på et magisk 30 dages onlineforløb, hvor jeg inviterer dig ind i den del af den smukke Lemuria-energi, som handler om taknemmelighed.

Vi dykker ned i kraften af taknemmelighed og hvordan en daglig taknemmelighedspraksis kan skabe magi i DIT liv. Gennem 30 dage vil jeg guide dig mod at leve et mere opfyldende og glædesfyldt liv gennem daglige små træninger og refleksioner.

Forløbet er designet til, at være en naturlig og integreret del af din hverdag, hvor du træner en ny livsanskuelse.

At kurset er online, har den fordel, at du ikke skal rydde din kalender for at deltage og det kræver ikke et fysisk fremmøde. Onlinekurset og de daglige træninger og refleksioner er tilpasset, så du kan tage kurset som en integreret del af din almindelige hverdag. Dit liv består mest af hverdage og det er i disse hverdage, at vi skal træne vores bevidsthed, så vi kan begynde at leve et mere opfyldende og glædesfyldt liv.

 Blot ved at investere 10-30 minutter om dagen gennem 30 dage, vil du opdage din egen skaberkraft, begynde at vækste på alle livsområder og invitere mere glæde, kærlighed, nærvær, tillid, rigdom og indre ro ind i DIT liv og DIN hverdag.

Hvem er forløbet til? 

Taknemmelighedens Magi er for alle, der ønsker at øge deres livskvalitet på alle livsområder, finde mere glæde i hverdagen, lære at være mere nærværende og værdsætte selv de små ting i livet, men også at tiltrække og skabe de største drømme.

Uanset dine nuværende livsomstændigheder vil du gennem de daglige træninger skabe større indre ro, øge din livsglæde og begynde at tiltrække mere af alt det, som du ønsker i dit liv. 

Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med taknemmelighedspraksis og manifestation, vil dette forløb give dig værdifuld indsigt, rydde ud i gamle blokeringer og give dig et fundament til at skabe magi i dit liv. 

Måske kender du til:

 • At opleve at livet gang på gang udfordrer dig? Det kan være i dine relationer, i dit job, dit helbred, din økonomi eller på andre livsområder.
 • At der ofte er modstand i dit liv?
 • At livet ikke udfolder sig, som du ønsker?
 • At du har en følelse af begrænsning eller at livet ikke tilsmiler dig?

Har du et ønske om at:

 • Mærke mere flow og lethed i dit liv?
 • Mærke, at universet støtter dig?
 • Føle mere nærvær i din hverdag?
 • Mærke større nydelse og glæde i dit liv?
 • Forbedre dine relationer?
 • Lære at mindske negative tanker og bekymringer?
 • Lære hvordan du skaber mere og gør små ønsker og store drømme til virkelighed?
 • Lære at transformere en negativ situation i dit liv til en fordel?
 • Forbedre dit fysiske helbred, dit forhold til dig selv og din krop?
 • Øge din empati og medfølelse for andre?
 • Mærke større arbejdsglæde?
 • Blive mere modstandsdygtig overfor udfordringer og modgang i livet?
 • Få en bedre og roligere nattesøvn?
 • Mærke større tilfredshed i din hverdag og en mere positiv holdning til fremtiden?

Cocco Sofie 

Jeg viser dig vejen til indre ro og større livsglæde. Jeg er din guide på denne taknemmelighedsrejse, hvor du gennem 30 dage dagligt vil modtage mine mest effektive taknemmelighedstræninger, som ændrer din måde, at være i verden. Du vil få en grundforståelse for Loven om tiltrækning og hvordan dit sind og energiarbejde fungerer.

Med 10 års erfaring som terapeut og gennem min egen daglige taknemmelighedspraksis, er jeg passioneret omkring, at hjælpe dig med at opdage glæden ved taknemmelighed og herfra leve et mere meningsfuldt, opfyldende og berigende liv. Jeg lever selv mit daglige liv ud fra det jeg omtaler som Lemuria-energien og de smukke, lette værdier, som er fundamentet for denne energi.

Under forløbet vil jeg bruge mine kompetencer indenfor psykoterapi, hypnose, mentaltræning og numerologiens visdom i det omfang det giver mening.

Jeg er med dig hele vejen. Jeg tager rejsen de 30 dage sammen med dig og du har min sparring gennem hele forløbet. 

Tidligere deltagere skriver:

“Jeg har følt mig taget i hånden og hjulpet igang med at se taknemmeligt på mit liv fremfor det der mangler.”
🧚🏼‍♀️
“Et virkelig givende og gennemført kursus og jeg har fået SÅ meget mere end jeg forventede. Jeg mærker magien udfolde sig. – tak for at DU er så kærlig og autentisk i din energi og formidling.”
🧚🏼‍♀️
“Tak for de fantastiske 30 dage sammen med dig. Har lært rigtig meget og nu kender jeg en god teknik til at arbejde videre med mig. Jeg tror fast på alt, hvad du har lært, jeg tror på tiltrækningslov og tankernes kraft. Det bedste var at lære mig, hver morgen at arbejde lidt med mig selv og tænke mere positivt.” 
🧚🏼‍♀️
“Taknemmelighedens magi” forløbet har i sandhed for mig været en magisk rejse, hvor er det vildt hvad der kan ske på ” bare” 30 dage. At flytte fokus fra mangler, til det jeg allerede HAR, men også sætte de rette intentioner på det jeg ønsker i livet, har total skiftet min indre glæde og vibration (til det bedre). Du har givet mig så mange nye ” redskaber ” at arbejde med, så rejsen er kun lige begyndt for mig.” 
🧚🏼‍♀️
“Du er en god motivation og et dejligt forbillede. De 30 dage med Taknemlighedens Magi har og vil være en fantastisk grundsten i mit fundament. Tak for kurset og tak for dig”
🧚🏼‍♀️
“Tak fordi du stiller dig selv til rådighed. Dit FANTASTISKE “Taknemmelighedens magi” er med til at åbne min bevidsthed om netop magien ved taknemmeligheden. Du har en ganske særlig evne til at formidle, med blidhed og autenticitet.”
🧚🏼‍♀️

Alt dette får du:

🌸 Lydfil om taknemmelighed, introduktion til kurset og hvor jeg deler lidt af min egen rejse, erfaring og livstilgang

🌸 En daglig mail i 30 dage med adgang til dagens træning.

🌸 30 taknemmelighedstræninger, som du udfører i løbet af din hverdag.

🌸 + ekstra bonustræninger fordi jeg har så meget på hjerte til dig

🌸 Daglig trin-for-trin guide i dagens træning.

🌸 2 skønne meditationer

🌸 Facebookgruppe til sparring med andre, som har valgt at være på samme rejse. Jeg tjekker ind flere gange om ugen, svarer på spørgsmål og imødekommer hvad der opstår af behov i gruppen.

🌸 Jeg kommer til at tage kurset sammen med dig (og de andre som har tilmeldt sig) og holder dig i hånden alle 30 dage med støtte og sparring.  

🌸 Efter de 30 dage har du fortsat adgang, så du kan tage kurset igen og igen.

🌸 Mulighed for at tilmelde dig kommende hold og tage rejsen igen sammen med andre og igen få min sparring.

🌸 Jeg vil tjekke ind hos dig på mail i tiden efter at forløbet er afsluttet for at motivere dig til at fastholde din praksis og skabe (endnu) større glæde og resultater i dit liv.

Vi starter sammen den 1. september 2024 

Dagen inden vi starter, sender jeg dig en kærlig påmindelse på din mail sammen med en lydfil, så du er klar, når vi starter 1. september.

Må din taknemmelighedsrejse blive indsigtsfuld og både eventyrlig og magisk med afsæt i den smukke og højtvibrerende Lemuria-energi.

 

 • Taknemmelighedens Magi
 • $ 777,-
  30 dages onlineforløb
 • 30 dages transformerende forløb, hvor jeg guider dig mod at leve et mere opfyldende og glædesfyldt liv gennem daglige små træninger og refleksioner.

  Forløbet starter 1. september 2024

  – tilmelding er åben.